Ο πρώην Δήμαρχος Παλαιοκάστρου, Δημήτριος Πούλιος, με καταγωγή από τον Παλαιόπυργο Τρικάλων, εκτός από εξαίρετος άνθρωπος είναι και ένας ιδιαίτερα καλλίφωνος ιεροψάλτης. Το τάλαντο που του χάρισε ο Θεός το επιστρέφει καθημερινά με ευλάβεια, διακονώντας στο αναλόγιο της ενορίας του και υμνώντας τον Ύψιστο.
Αναγνωρίζοντας την πολυετή και ανιδιοτελή προσφορά του, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Χρυσόστομος χειροθέτησε τον Δημήτριο Πούλιο σε Αναγνώστη, κατά τη διάρκεια του Πανηγυρικού Εσπερινού του Αγίου Αχιλλείου στο ομώνυμο εξωκλήσι.

Όπως ορίζει το τυπικό της Εκκλησίας μας, ο Ποιμενάρχης του φόρεσε το ράσο του Αναγνώστη αναγινώσκοντας τη σχετική ευχή, ενώ αμέσως μετά ο κ. Πούλιος ανέγνωσε τον Απόστολο.

Του ευχόμαστε ολόψυχα να είναι πάντα Άξιος και να συνεχίσει για πολλά ακόμη χρόνια να διακονεί με την ίδια πίστη το αναλόγιο του χωριού του.
