Προκήρυξη για την απόδοση 463 νέων θέσεων δραστηριοποίησης υφιστάμενων αδειούχων πωλητών σε λαϊκές αγορές

Στην έκδοση προκήρυξης για την απόδοση 463 νέων θέσεων δραστηριοποίησης υφιστάμενων αδειούχων πωλητών σε λαϊκές αγορές Δήμων της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας προχώρησε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Δημήτρης Κουρέτας κατόπιν εισήγησης της Γενικής Διεύθυνσης Ανάπτυξης της Περιφέρειας.

«Με αυτόν τον τρόπο υλοποιούμε ένα αίτημα των συμπολιτών μας που εκκρεμούσε εδώ και αρκετὰχρόνια» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας εκφράζοντας την ικανοποίηση του.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν την προκήρυξη στον ιστότοπο της Περιφέρειας Θεσσαλίας: https://www.thessaly.gov.gr/ ακολουθώντας την διαδρομή: Ενημέρωση, Διοικητικά, Διακηρύξεις – Προκηρύξεις και επιλέγοντας Κατηγορία = Διάφορα.

roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *