Από την Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Τρικάλων Χρύσα Ντιντή ξεκίνησε την Πέμπτη 18Δεκεμβρίου 2025 η χορωδία της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών όπου, σπουδαστές καισπουδάστριες, έψαλλαν τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα από διάφορες περιοχές της πατρίδας μας, με την συνοδεία μουσικών οργάνων, δημιουργώντας μια όμορφη εορταστική ατμόσφαιρα.
Η Αντιπεριφερειάρχης επεσήμανε την αξιέπαινη προσπάθεια των σπουδαστών να μεταφέρουν το χριστουγεννιάτικο κλίμα όλης της Ελλάδας, υπογράμμισε το σπουδαίο έργο της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών και την προσφορά της στον τόπο και τη χώρα και ευχήθηκε σε όλουςκαλές γιορτές με υγεία και ευτυχίαπροσφέροντας χριστουγεννιάτικα εδέσματα.
Ειδική αναφορά έκανε η Αντιπεριφερειάρχηςστους πέντε Κύπριους σπουδαστές, εξαίροντας τη σημασία της παρουσίας τους στη φοίτηση της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών.
