Στήριξη Υποψηφιότητας στο πλευρό του Δημάρχου Θεόδωρου Αλέκου, άνθρωποι με δράση και προσφορά στην τοπική κοινωνία

Οι νέοι άνθρωποι με μεγάλη αγάπη για τον τόπο τους, όπως η Σωτηρία Σίμου, είναι ότι ακριβώς χρειάζεται ο Δήμος Μετεώρων για να ελπίζει σε μια δυναμική επανεκκίνηση. Δημότες που νοιάζονται και βάζουν πλάτη στα δύσκολα! Την καλωσορίζω εγκάρδια στη δημοτική μας παράταξη για να δώσουμε μαζί τη μάχη για την συνέχεια στην πρόοδο του Δήμου μας. 

Δήλωση στήριξης της Σωτηρίας Σίμου  στην παράταξη του Δημάρχου.

Αγαπητοί συνδημότες, λέγομαι Σωτηρία Σίμου του Αλεξάνδρου και κατάγομαι από τη ΧρυσομηλιάΚαλαμπάκας. Είμαι μητέρα δύο παιδιών, της Μαρίας και του Γιώργου και σύζυγος του Δημητρίου Τέγου, ελεύθερου επαγγελματία. Ζω, δραστηριοποιούμαι και συμμετέχω στα κοινά της πόλης μας. Εργάζομαι στον ιδιωτικό τομέα, διατελώ γραμματέας του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Γ.Ε.Λ. Καλαμπάκας, θέση την οποία κατείχα στον αντίστοιχο Σύλλογο του 2ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμπάκας.


Ο Δήμαρχος με ενέπνευσε στο να αποδεχτώ την εν λόγω πρόταση διότι με εκφράζουν η αυθεντικότητα, η ειλικρίνεια, η συνέπεια, η πίστη και οι αξίες του. Δέχτηκα και αποδέχτηκα με χαρά την τιμητική προς το πρόσωπό μου την πρόταση του Δημάρχου κ.Θοδωρή Αλέκου στο να συμμετέχω στο Γενικό ψηφοδέλτιο Καλαμπάκας και να αποτελέσω ένα κομμάτι στη νέα αρχή του συνδυασμού.


Η ενασχόληση μου με τα κοινά είναι καθήκον και όχι δουλειά. Ανέκαθεν εξέφραζα ενδιαφέρον γι’ αυτά και θεωρώ κατάλληλη τη στιγμή να το κάνω πιο ενεργά. Ο ωχαδερφισμός και η κοινωνική οκνηρία δεν ήταν ποτέ για μένα επιλογή. Η ανάπτυξη και οι προοπτικές του Δήμου μας θα πρέπει να φτάσουν μέχρι το πιο μικρό χωριό, συμβάλλοντας στην πραγματική αναγέννηση της υπαίθρου και του τόπου μας στο σύνολο του, όπως είναι το σωστό και το δίκαιο!


Εύχομαι υγεία, δύναμη και καλή πορεία σε όλους του συνυποψήφιους μου.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕΤΕΩΡΩΝ

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΑΛΕΚΟΣ

roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *