Καλή Πρωτομαγιά

Υποδεχόμαστε τη φετινή Πρωτομαγιά, με ένα μεγάλοκαι σημαντικό μήνυμα. Με πράξεις και με αποδείξεις. Η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, με βλέμμα, όραμα και στόχο να θωρακίσει και να στηρίξει ολόκληρο τον κόσμο της εργασίας της Πατρίδας μας, σχεδίασε και εφάρμοσε ένα πλούσιο νομοθετικό έργο. Αυξήσαμε σημαντικά τον κατώτατο μισθό, οι πολίτικές μας στήριξαν τους εργαζομένους, και πάντα με την πολιτική μας, εγγυόμαστε και πετυχαίνουμε την ενίσχυση του διαθέσιμου εισοδήματος και τη μείωση της ανεργίας.

 

Αποτελεί βασικό μας πρόταγμα και κύρια θέση μας, ότι με τον ίδιο ζήλο θα συνεχίσουμε, με στόχο πάντα την αύξηση των μισθών στον δημόσιο και στον ιδιωτικό τομέα και με πολιτικές που θα συνεχίσουν προς την κατεύθυνση της μείωσης της ανεργίας και τηςπροσέλκυσης πολλών και ανταγωνιστικών, νέων επενδύσεων.

 

Βρισκόμαστε δίπλα στους εργαζομένους, κάθε ηλικίας, κάθε γενιάς. Εργαζόμαστε για την άμεση και καλή σταδιοδρόμηση των νέων. Εργαζόμαστε για τη θωράκιση και την ενίσχυση του εισοδήματος σε κάθε σπίτι και σε κάθε οικογένεια.

 

Με την πολιτική μας, είμαστε έμπρακτα, άμεσα, ειλικρινά και ευθέως δίπλα στον κόσμο της εργασίας.

 

Θανάσης Λιούτας

Υπ. Βουλευτής Τρικάλων ΝΔ

roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *