Home Πρόγραμμα Εκδηλώσεων Τρίκαλα : 25ο Συνέδριο Ομοσπονδία Επαγγελματοβιοτεχνών Ζαχαροπλαστών Ελλάδας

Πρόγραμμα Εκδηλώσεων

ΔΕ
ΤΡ
ΤΕ
ΠΕ
ΠΑ
ΣΑ
ΚΥ
25
26
27
28
29
30
1
Events for Απρίλιος

25

Events for Απρίλιος

26

Events for Απρίλιος

27

Events for Απρίλιος

29

Events for Μάιος

1

2
3
4
5
6
7
8
Events for Μάιος

2

9
10
11
12
13
14
15
Events for Μάιος

12

No Events
Events for Μάιος

13

Events for Μάιος

14

16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
Events for Μάιος

23

No Events
30
31
1
2
3
4
5

Date

Μάι 28 2022

Time

10:00 am

Τρίκαλα : 25ο Συνέδριο Ομοσπονδία Επαγγελματοβιοτεχνών Ζαχαροπλαστών Ελλάδας

Σάββατο 28-05-2022 στις 10:00

στο Πνευματικό Κέντρο Τρικάλων (Γαριβάλδη 6-12)

Σκοποί της Οργάνωσης αυτής είναι η διεκδίκηση, η διαφύλαξη, η μελέτη και η προαγωγή των κοινών οικονομικών, κοινωνικών και επαγγελματικών συμφερόντων των μελών της, στα πλαίσια της εξυπηρέτησης του κοινωνικού συνόλου.

Ειδικότερα η Ομοσπονδία σκοπούς έχει :

1. Την καλλιέργεια, υποβοήθηση, ανάπτυξη και διάδοση του πνεύματος του συνδικαλισμού στους κλάδους των ασχολουμένων με την Ζαχαροπλαστική με τη γενίκευση της συμμετοχής όλων, στις πρωτοβάθμιες συνδικαλιστικές οργανώσεις και μέσω αυτών, στις αντίστοιχες δευτεροβάθμιες και τριτοβάθμια συνδικαλιστική οργάνωση.

2. Τη συστηματική μελέτη των προβλημάτων των κλάδων, για την προσφορότερη συλλογική διεκδίκηση και επίλυση αυτών.

3. Την ενθάρρυνση και προώθηση της συνεργασίας των μελών, με την οργάνωσή τους σε κοινοπραξίες και συνεταιρισμούς, κάθε οικονομικής μορφής, για την αποτελεσματικότερη προάσπιση και προαγωγή των οικονομικών, επαγγελματικών και ασφαλιστικών συμφερόντων τους.

4. Την ανάπτυξη πνεύματος αλληλεγγύης και αλληλοβοήθειας μεταξύ των μελών και την εξασφάλιση συνθηκών βελτίωσης της επαγγελματικής κατάρτισης και της ανόδου του πολιτιστικού και μορφωτικού επιπέδου αυτών.

5. Την καλλιέργεια, εξύψωση και υπεράσπιση των πανανθρώπινων ιδανικών της ελευθερίας, της δημοκρατίας, της Εθνικής ανεξαρτησίας, της κοινωνικής δικαιοσύνης και της Ειρήνης.

ΙΣΤΟΡΙΚΟ

Η Ομοσπονδία Επαγγελματοβιοτεχνών Ζαχαροπλαστών Ελλάδος (Ο.Ε.Ζ.Ε.) ιδρύθηκε  το έτος 1939.

–Είναι Μέλος της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας Αρτοποιών και Βιοτεχνών Ζαχαροπλαστών  ( Confederation Europeenne des Organisations Nationales de la Boulangerie et de la Patisserie ,C.E.B.P),  που εδρεύει στις Βρυξέλλες και Μέλος της Διεθνούς Ενώσεως Ζαχαροπλαστών  (Union Internationale de la Patisserie – Confiserie – Glagerie, U.I.P.C.G.),  που εδρεύει  στην Μαδρίτη. Επίσης είναι μέλος της  Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε.

–Κάθε 2 χρόνια  γίνεται  υπό την αιγίδα της  Ο.Ε.Ζ.Ε. η έκθεση ΄΄ΑΡΤΟΖΑ΄΄ μία από τις μεγαλύτερες εκθέσεις Ζαχαροπλαστικής – Αρτοποιίας στην Ευρώπη , με πλήθος εκθετών και επισκεπτών. Στα πλαίσια της έκθεσης που διαρκεί 5 ημέρες πραγματοποιείται και διαγωνισμός Ζαχαροπλαστικής και Αρτοποιίας με αξιόλογες συμμετοχές από όλη την Ελλάδα.

–Στο δυναμικό της αριθμεί 26 Σωματεία – Μέλη από όλη την Ελλάδα. Διοικείται από 20μελές  Συμβούλιο το οποίο εκλέγεται από τους εκλεγμένους αντιπροσώπους των Σωματείων – Μελών.

–Κάθε χρόνο διοργανώνει συνέδριο που φιλοξενείται στην πόλη του εκάστοτε  Σωματείου – Μέλους της. Τα συνέδρια  είναι τριήμερα  με μεγάλη συμμετοχή και τα αποτελέσματα  των εργασιών τους πολύ σημαντικά.

–Εκπροσωπεί 9.000  Επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα.

–Εκδίδει διμηνιαίο περιοδικό με τον τίτλο ΄΄ ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ΄΄ .

-Η Ο.Ε.Ζ.Ε.  βρίσκεται καθημερινά στο πλευρό των Επαγγελματιών και Σωματείων – Μελών της ενημερώνοντας τους με εγκυκλίους για θέματα που τους αφορούν.

Σωματείο Γαλακτοζαχαροπλαστών Νομού Τρικάλων

Image
Το Σωματείο Γαλακτοζαχαροπλαστών Ν. Τρικάλων ιδρύθηκε το 1945 και είναι από τα πιο ενεργά και δραστήρια σωματεία του Ν. Τρικάλων. Τα τελευταία χρόνια έχει μια ποικιλία δράσεων, όπως δράσεις κατάρτισης των μελών και εργαζομένων, συνδικαλιστικών ενεργειών για τη προάσπιση των συμφερόντων των μελών, υλοποίησης προγράμματος Erasmus + στην Τουρκία και διαφόρων πολιτιστικών εκδηλώσεων. Για το 2022 και συγκεκριμένα το χρονικό διάστημα από 27/05/2022 έως 29/05/2022 έχει αναλάβει να υλοποιήσει το 25ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών Ζαχαροπλαστών Ελλάδος (ΟΕΖΕ) στη πόλη των Τρικάλων.
Πηγη 25synoeze.gr
 • 00

  days

 • 00

  hours

 • 00

  minutes

 • 00

  seconds

χαλβάς Γούναρης
roz-panthiras-adv1

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.