Συνέντευξη εφ όλης της ύλης με τον Τρικαλινό Σέφ Κωσταντίνο Παπατέγο.

Το trikalaculture.gr σας παρουσιάζει τον Τρικαλινό Σέφ Κωσταντίνο Παπατέγο, μέσα από μία συνέντευξη εφ όλης της ύλης που παραχώρησε στο trikalaculture.gr και πραγματοποιήθηκε στον πολύ όμορφο χώρο του FRAME Bar Restaurant.

Ο Κωσταντίνος Παπατέγος μας μίλησε για το ξεκίνημα, τις σπουδές, την επιστροφή του στα Τρίκαλα και τα μελλοντικά σχέδια. Τέλος μας μαγείρεψε. Πρώτα  Ριζότο με σάλτσα ντομάτας βουβαλίσια μοτσαρέλα σκόνη προσούτο και πεστο ινδικής κάνναβης

και δεύτερο Burger με brioche ψωμί μοσχαρίσιο κιμά και σάλτσα καπνιστής μαγιονέζας

Να ευχαριστήσω τόσο τον ίδιο τον Κωσταντίνο Παπατέγο για την πολύ όμορφη κουβέντα και  τα 2 πιάτα που μας παρουσίασε, καθώς και το FRAME Bar Restaurant επί της οδού Ασκληπιού που μας επέτρεψε να κάνουμε την συνέντευξη στον πολύ όμορφο χώρο τους.

Δείτε την συνέντευξη

 

χαλβάς Γούναρης
roz-panthiras-adv1

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.