Χρήστος Δημητρούλης, Η “πειρατεία”, τα fm και το ίντερνετ στην ζωή του.

Δημητρούλης5

Το trikalaculture.gr σας παρουσιάζει  έναν κύριο που όλοι αγαπήσαμε.  Ιδιαίτερα η γενιά μου, γιατί καθόμασταν καρφωμένοι  κάθε βράδυ στο ραδιόφωνο, στην συχνότητα  Πρώτο fm 99.0 για να ακούσουμε τον τύπο με  την ωραία φωνή και το χιούμορ.  Ο τύπος τότε για εμάς πιτσιρίκια αλλά κύριος  δεν είναι άλλος από τον Χρήστο Δημητρούλη.

Δημητρούλης

Γεννημένος στα Τρίκαλα το 1982 από μικρή ηλικία οι ανησυχίες του για πειράματα ήταν αναμφίβολα κάτι που τον συνοδεύει και ως τώρα!!
Στην ηλικία των 14 έγιναν οι πρώτες απόπειρες με τα ραδιοκύματα πιάνοντας στα χέρια του ένα ασύρματο CB όπου ξεκίνησε το μικρόβιο να μπαίνει για τα καλά στην ζωή του!! Κριτήριο ήταν η επικοινωνία με ανθρώπους με την αντίστοιχη τρέλα ανταλλάζοντας με τα κύματα του CB απόψεις και κατασκευές για το χόμπι,  μιας και εκείνη η εποχή τα μοναδικά μέσα επικοινωνίας ήταν τα σταθερά τηλέφωνα και ο ασύρματος!!
Μέσω αυτής της ασχολίας έγιναν πολλές γνωριμίες με ανθρώπους που είχαν ασχοληθεί με τα FM και πλέον η επιλογή των FM ήταν μονόδρομος!!
Ατελείωτα πειράματα, κατασκευές ώστε να ακουστεί ο πειρατικός σταθμός που ήταν μια κατασκευή σαν ένα σπιρτόκουτο το πολύ ένα τετράγωνο στην γειτονιά!!

Δημητρούλης 4

Μαζεύοντας με τρελή οικονομία χρήματα από χαρτζιλίκια και καλοκαιρινά μεροκάματα στην οικοδομή ως ηλεκτρολόγος όπου και σήμερα είναι το βασικό επάγγελμα του γινόταν σταδιακές αναβαθμίσεις όπου ως τα 18 πλέον με αναμεταδότη σε κορυφή του Κόζιακα, η εμβέλεια του πειρατικού ήταν σχεδόν ίδια με τους επαγγελματικούς σταθμούς που είχαν μια ανησυχία για το ποιος είναι αυτός πάλι!;;
Ταυτόχρονα η αγάπη για την επικοινωνία γινόταν πιο έντονη και μιας και υπήρχε συνεργασία με τον Γιώργο Βόπη (μεσουράνιο) από το Protofm99 για κατασκευές ,δεν άργησε να έρθει η μετά που κάθισε στην καρέκλα του Protofm99 για αρχικά ένα μήνα του καλοκαιριού του 2003 και τελικά κράτησε 10 χρόνια γεμάτο εικόνες!! Γεμάτο αφιερώσεις γεμάτο κουβέντα με χιλιάδες ακροατές που πραγματικά ήταν η αιτία να μη θέλει να σταματήσει ποτέ αυτό το ταξίδι!! Ταυτόχρονα η κυρίως εργασία του πλέον ως ηλεκτρολόγος στις βιομηχανικές εγκαταστάσεις και η νέα τρέλα που ήρθε το 2008 με το elaticam.com ήταν κάτι που γέμιζε το 24 ωρο του σε καθημερινή βάση για άσχετα χρόνια!!
Το 2020 βρίσκει τον Χρήστο ως Ηλεκτρολόγο στην βιομηχανία ΤΥΡΑΣ τα τελευταία 7 χρόνια, διαχειριστή της ιστοσελίδας meteolive.gr όπου φιλοξενεί ένα δίκτυο καιρικών καμερών στη Θεσσαλία και κατ επέκταση συνεχώς σε όλη την Ελλάδα!!
Παντρεμένος με ένα γιο 7 ετών πλέον έχει να μεταβιβάζει πολλές εικόνες στη νέα γενιά, μιας και το μικρόβιο έχει περάσει και στον μικρό Άγγελο ειδικά στον χώρο της αστροφυσικής που είναι ένα ακόμα ενδιαφέρον του Χρήστου!!
Το μέλλον!!; Αναζητώντας συνεχώς νέες τεχνολογίες εμπλουτίζοντας τις γνώσεις γύρω από τον κεντρικό άξονα τον ερασιτεχνισμό την αναζήτησή και τα πειράματα!!!
Ταυτόχρονα η αγάπη του Χρήστου για τον πλανήτη μας, λόγω της μοναδικότητας στο ηλιακό μας σύστημα και γενικότερα σε ότι γνωρίζουμε εκεί έξω για την ζωή, οδήγησε τον Χρήστο Δημητρούλη να  κάνει πολλές δράσεις μέσω της σελίδας του  για την προστασία του περιβάλλοντος ιδιαίτερα στα σκουπίδια που είναι παντού σε δρόμους σε όλα τα υπαίθρια σημεία προσπαθώντας την αλλαγή κουλτούρας με το σύνθημα ´»μη το πετάς κάτω!! Κράτα καθαρό το σπίτι σου!! Τη γη!!´»

Εδώ δείτε την σελίδα του meteolive.gr https://www.meteolive.gr/?fbclid=IwAR0GLQHofmDmG-Vsp2tHvpEoxC_XwrZL7bKR7EYRdHyGhH1ygn-8dleFiDE

Του ευχόμαστε πάντα υγεία στον ίδιο και στην οικογένειά του και κάθε όνειρο του να γίνει πραγματικότητα.

Χρηστος Δημητρουλης
Ραδιοερασιτεχνης από το 2006
Ραδιόφωνο από το 1994-1998 ερασιτεχνικά ,
2003/2013 επαγγελματικά
Από το 2008 η ιστοσελίδα με Τία κάμερες!
ηλεκτρολόγος βιομηχανικών εγκαταστάσεων,άστροπαρατηρητής,ερασιτέχνης φωτογράφος και χειριστής drone

 

https://www.facebook.com/vasw.tsiagkou
roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *