Δημήτρης Παδιός: Με πάθος και αγάπη για την δημοσιογραφία και το τραγούδι

Δημήτρης Παδιός

Δημήτρης Παδιός: Με πάθος και αγάπη για την δημοσιογραφία και το τραγούδι

Αν ρωτούσαμε τον γνωστό δημοσιογράφο και ερμηνευτή των Τρικάλων Δημήτρη Παδιό, ποιο από τα δύο είναι η μεγαλύτερη αγάπη του, η δημοσιογραφία ή το τραγούδι, είμαστε βέβαιοι πως θα μας απαντούσε χωρίς δισταγμό και καμιά αμφιβολία και τα δύο.

Και αυτό γίνεται συνειδητά και χωρίς καμία προσπάθεια να υπερκεράσει ή να επισκιάσει το ένα το άλλο.
Ο γνωστός ρεπόρτερ της πόλης, μπορεί να εργάζεται σκληρά κυνηγώντας καθημερινά την δημοσιογραφική είδηση στην ενημερωτική ιστοσελίδα trikalaIN.gr, στην εβδομαδιαία εφημερίδα «Διάλογος», διατηρώντας παράλληλα και ενημερωτική εβδομαδιαία εκπομπή κάθε Σάββατο στον FM 100 Ράδιο Ζυγός.

Παρόλα αυτά όμως φροντίζει μέσα σ’ αυτόν το φόρτο εργασίας να ασχολείται και με την άλλη του μεγάλη αγάπη που είναι το τραγούδι, διοργανώνοντας μουσικές θεματικές βραδιές και αφιερώματα σε μουσικές σκηνές και ταβέρνες της πόλης.
Με τα τραγούδι άλλωστε, που αποτελεί για τον Δημήτρη τρόπο έκφρασης, ο ίδιος ασχολείται από μικρό παιδί, από τα μαθητικά και κατόπιν από τα φοιτητικά του χρόνια στα Ιωάννινα, όπου τραγουδούσε σε γνωστά στέκια της Ηπειρωτικής πρωτεύουσας, συνεχίζοντας μέχρι και σήμερα.
Του ευχόμαστε να συνεχίσει πάντα έτσι, δραστήριος και αεικίνητος, τόσο στην δημοσιογραφία όσο και στο τραγούδι και να συνεχίσει να βάζει την ψυχή του και την δική του σφραγίδα σ’ αυτά που κάνει, με πάθος και αληθινό μεράκι.

Το συν στις μουσικές αποσκευές του Δημήτρη Παδιού είναι αναμφισβήτητα η συνεργασία του με τους συνθέτες Κώστα Μαρή με το τραγούδι “Συνονθύλευμα αρωμάτων”(2013) και Λίνο Κόκοτο και Βέρα Βασιλείου Πέτσα με το τραγούδι “Ήρθα απόψε”(2017)

https://www.facebook.com/vasw.tsiagkou
roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *