Γρηγόρης Αρναότογλου αποκλειστική συνέντευξη στο trikalaculture.gr

Γρηγόρης Αρναότογλου

To trikalaculture.gr με πολύ μεγάλη χαρά και ιδιαίτερη τιμή σας παρουσιάζει την αποκλειστική συνέντευξη που μας παραχώρησε ο κ. Γρηγόρης Αρναότογλου ο διάσημος τηλεπαρουσιαστής.  

Θα ήθελα πραγματικά να ευχαριστήσω τον κ. Αρναότογλου που αποδέχθηκε την πρόταση μου να παραχωρήσει αποκλειστική συνέντευξη στο trikalaculture.gr και να του ευχηθώ υγεία ευτυχία και πολλές πολλές ακόμα επιτυχίες. 

Διαβάστε τι μας είπε………….

  1. Πώς συναντάμε τον Γρηγόρη Αρναούτογλου αυτόν τον καιρό; Με ποια ψυχολογία και με ποια σχέδια;

Με πολλή θετική ενέργεια, με αισιοδοξία και με δύναμη με συναντάτε. Ξέρω ότι τα πράγματα είναι δύσκολα, θα γίνουν πιο δύσκολα, αλλά ο ρόλος ο δικός μου είναι πιστεύω να δημιουργεί θετική ενέργεια στους ανθρώπους σε οποιαδήποτε δύσκολη φάση κι αν διανύουμε. Και το κάνω με μεγάλη χαρά αυτό, γιατί είμαι από την φύση μου αισιόδοξος άνθρωπος.

2.Υπάρχει κάτι που σας έλειψε πολύ την περίοδο της καραντίνας;

Μου έλειψε να πάω στο στέκι μου, στο ταβερνάκι μου, τη «Νησιώτισσα» στην Πεντέλη, να πιώ τη ρετσίνα μου και να φάω τα μεζεδάκια μου. Και αυτό είναι το πρώτο πράγμα που θα κάνω μόλις ανοίξουν τα εστιατόρια.

3. Πολλοί ψυχολόγοι αναφέρουν πως ο εγκλεισμός στο σπίτι λόγω κορωνοϊού, ήταν μια ιδανική ευκαιρία για να αναθεωρήσουμε για πολλά πράγματα και για να αντιληφθούμε τα πραγματικά ουσιώδη στη ζωή. Λειτούργησε έτσι για εσάς;

Όχι. Δεν περίμενα ούτε περιμένω κάτι να γίνεται πιεστικά για να το αντιλαμβάνομαι. Καταλαβαίνω τι ακριβώς λένε οι επιστήμονες, αλλά νομίζω ότι στην πραγματικότητα όλοι ξέρουμε τι συμβαίνει στη ζωή μας, απλά φοβόμαστε να το παραδεχτούμε. Μια τέτοια περίοδο αυτό γίνεται πιο εμφανές. Και ίσως κάποιους τους σοκάρει, που το αντιλαμβάνονται τόσο πολύ πια.

4.Είναι ο ρόλος του πατέρα ο πιο σημαντικός στη ζωή ενός άνδρα; Κι αν πιστεύετε πως ναι, γιατί;

Νομίζω πως αυτό δεν χωράει αμφιβολία. Από την στιγμή που θα γίνεις πατέρας, όλη σου η ενέργεια, η σκέψη και όλο σου το είναι πηγαίνει στο παιδί σου. Η προσπάθεια κάθε γονέα είναι να μεγαλώσει όσο γίνεται καλύτερα τα παιδιά του και να τα κάνει καλούς ανθρώπους στην κοινωνία.

5.Τι μπορεί να πει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου πως «κατέκτησε» σίγουρα μετά από μια μακρόχρονη πορεία στον χώρο των media και νιώθει όμορφα γι’ αυτό;

Δε νιώθω ότι κατέκτησα τίποτα, και το λέω με πάσα ειλικρίνεια. Είμαι ακόμα στους πρόποδες του βουνού, κοιτώντας την κορυφή. Νιώθω ότι ηλικιακά είμαι πολύ νέος στη δουλειά μου, με μπόλικη εμπειρία, αλλά έχω ακόμα ένα μακρύ ταξίδι για να γεμίσω εμπειρίες πρώτα ο θεός οδεύοντας προς την κορυφή.

6. Είμαστε σίγουροι πως κάθε project εκπομπής έχει αγαπηθεί για διαφορετικό λόγο από τον παρουσιαστή του, αλλά ίσως κάποιο να σας έχει λείψει περισσότερο από τα άλλα. Υπάρχει μία εκπομπή σας που θα θέλατε να υπάρχει ακόμη ή έχουν όλες κάνει τον κύκλο τους και τελείωσαν ακριβώς «όταν έπρεπε»;

Μπορεί οι εκπομπές κάποια στιγμή να κάνουν το κύκλο τους, αλλά όλες πάντα τον ξανανοίγουν. Πάντα έχει να κάνει με την εποχή, την στιγμή και το θέλω του παρουσιαστή.

7.Διαβάζετε; Ποιο βιβλίο θα προτείνατε στους αναγνώστες του trikalaculture?

Η αλήθεια είναι ότι τον τελευταίο καιρό δεν διαβάζω, αλλά θα πρότεινα το “The Secret”. Παλιό βιβλίο μεν, αλλά πολύ δυνατό.

8.  Τέλος, θα θέλαμε να μοιραστείτε μαζί μας ένα σας τρελό όνειρο, έναν στόχο που δεν έχει ακόμη επιτευχθεί και θα θέλατε να έχετε κατακτήσει μια μέρα, όσο τρελό ή ακατόρθωτο κι αν φαντάζει…

Δεν κάνω πια τρελά όνειρα, οπότε δεν έχω κάτι να σας πω. Γενικά ό,τι βάζω στο μυαλό μου προσπαθώ να το πραγματοποιώ. Είμαι λίγο πιο «πρακτικός» τύπος. Άφησα τα «τρελά» μου όνειρα στην εφηβεία, όταν συνειδητοποίησα ότι η ζωή είναι σκληρή για τους αιθεροβάμονες.

Θα ήθελα να στείλω τα χαιρετίσματά μου στην όμορφη πόλη σας, έχω περάσει πολύ ωραίες στιγμές. Χαιρετισμούς σε όλους!

roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *