Γιάννης Σίντος: Ελπίζω όλο αυτό να μας ωθήσει να σκεφτούμε πέρα από το εγώ μας και να μας κάνει καλύτερους ανθρώπους.

Το trikalaculture.gr παρουσιάζει μέσα από μια συνέντευξη εφ όλης της ύλης τον ηθοποιό Γιάννη Σίντο. Πρόκειται για ένα νέο ανερχόμενο ταλέντο στην υποκριτική που έχει να δώσει πολλά τόσο στην τηλεόραση όσο και στο θέατρο.  Τον ευχαριστούμε θερμά και του ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία προσωπική και επαγγελματική. 

Διαβάστε την συνέντευξη.

Ερωτήσεις 

  • Πότε κατάλαβες ότι θέλεις να γίνεις ηθοποιός και πήρες την απόφαση να ασχοληθείς με την υποκριτική ?

Την απόφαση την πήρα πολύ αργότερα από την στιγμή που κατάλαβα ότι θέλω να ακολουθήσω τον δρόμο της υποκριτικής. Ήμουν περίπου στην ηλικία των δεκαπέντε.

  • Από την στιγμή που τελείωσες την σχολή έως σήμερα μίλησε μας για τις συμμετοχές σου τόσο σε θέατρο και τηλεόραση

Η αλήθεια είναι ότι δεν πέρασε πολύς καιρός που αποφοίτησα(2019).

Από τότε έχω συμμετάσχει στην τηλεοπτική σειρά Μην Ψαρώνεις και θεατρικά στην παράσταση Μαρίκα Κοτοπούλη σε κείμενο-σκηνοθεσία. Πέτρου Ζούλια

  • Σε είδαμε  στην τηλεοπτική σειρά “Μην ψαρώνεις” πες μας πως έγινε η πρόταση και πως ένιωσες που έπαιζες με καταξιωμένους ηθοποιούς.

Η πρόταση έγινε τυχαία μετά από ένα δοκιμαστικό που έκανα για μία ταινία. Ήταν μεγάλη μου χαρά και τιμή που συνεργάστηκα με αυτούς τους ανθρώπους. Και επισημαίνω την λέξη “άνθρωποι” γιατί με βοήθησαν και με μύησαν στο κομμάτι της τηλεόρασης.

  • Ανήκεις στο νέο κύμα ηθοποιών ωστόσο βλέπουμε ότι ο Κορωναίος έχει χτυπήσει αρνητικά τους καλλιτέχνες και τον πολιτισμό. Πως βιώνεις την νέα πραγματικότητα?

Για να είμαι ειλικρινής ο κορωνοιός έχει χτυπήσει σχεδόν όλα τα επαγγέλματα, οπότε θεωρώ λίγο εγωιστικό να μιλάμε μόνο για τον χώρο της τέχνης και του πολιτισμού. Ανέκαθεν όμως αντιμετώπιζε προβλήματα και πρό κοροναιού όπως πχ ανεργία, εκμετάλλευση κλπ και σε συνδυασμό με αυτά νομίζω ότι τώρα κατακερματίστηκε.

  • Από τα είδη υποκριτικής ποιο προτιμάς και για ποιο λόγο.

Δεν έχω κάποια ιδιαίτερη προτίμηση, βρίσκω όλα τα είδη ενδιαφέροντα για ξεχωριστούς λόγους. Σίγουρα όμως μου αρέσει να γελάω.

  • Ποια είναι τα μελλοντικά σου σχέδια?

Θα ήταν λίγο οξύμωρο να κάνω σχέδια μέσα στην κατάσταση που βιώνουμε. Ας περάσει πρώτα και έχει ο Θεός.

  • Για το τέλος ένα δικό σου σχόλιο ότι θέλεις
Ελπίζω όλο αυτό να μας ωθήσει να σκεφτούμε πέρα από το εγώ μας και να μας κάνει καλύτερους ανθρώπους.
https://www.facebook.com/vasw.tsiagkou
roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *