Ποιοι είμαστε

Πολιτιστικά νέα του νομού Τρικάλων

Ενημερωτική σελίδα των πολιτιστικών νέων του Νομού Τρικάλων trikalaculture.gr, όπου εδώ θα αναρτώνται όλα τα πολιτιστικά δρώμενα που εξελίσσονται τόσο στην πόλη των Τρικάλων όσο και σε όλο τον Νομό σχετικά με παρουσιάσεις βιβλίων, θεατρικές παραστάσεις, εκθέσεις ζωγραφικής και φωτογραφίας, μουσικές και χορευτικές εκδηλώσεις αλλά και συνεντεύξεις καλλιτεχνών καθώς και συλλόγων.

Πρόσβαση στην σελίδα μπορείτε να έχετε εκτός του ιστότοπου trikalaculture.gr, και στο facebook/trikalaculture, youtube/trikalaculture και instagram/trikalaculture.

Λίγα λόγια για εμένα…

Είμαι ο Αχιλλέας Γραβάνης από το Ρίζωμα Τρικάλων. Η αγάπη μου για τον πολιτισμό αλλά και για την δημοσιογραφία με οδήγησε στο να δημιουργήσω την σελίδα αυτή για τα πολιτιστικά δρώμενα του Νομού μας. Στόχος μου είναι να μπεί στην συνείδηση των τρικαλινών πολιτών και όλων των πολιτών του Νομού μας ότι, στο trikalaculture θα μάθουμε τι συμβαίνει, που, πότε σχετικά με τα πολιτιστικά.

Συνεργάτες του trikalaculture.gr

Στην προσπάθεια αυτή με στηρίζουν ο αδερφός μου Θεόδωρος Γραβάνης στην λήψη και επεξεργασία των συνεντεύξεων, η κυρία Νατάσα Παπαστάθη καθηγήτρια μουσικής με το εβδομαδιαίο άρθρο Συνθέτης της Εβδομάδας και  ο Αλέξανδρος Ζάρρας με την ενημέρωση του καιρού,

 

 

 

achilleas