Ποιοι είμαστε

Πολιτιστικά νέα του νομού Τρικάλων

Το trikalaculture.gr είναι το πρώτο πολιτιστικό site(ηλεκτρονική εφημερίδα) στον Νομό Τρικάλων που ενημερώνει για όλα τα πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής μας, πραγματοποιεί αφιερώματα και συνεντεύξεις σε συλλόγους, καλλιτέχνες και αξιοθέατα του Νομού μας. Παρουσιάζει συνταγές μαγειρικής, εναλλακτικό δελτίο καιρού, αφιέρωμα σε Συνθέτες παγκόσμιας εμβέλειας κ.α.

Θα μας βρείτε εκτός από τον ιστότοπο μας trikalaculture.gr και στα social media facebook/trikalaculture , youtube/trikalaculture και instagram/trikalaculture.

Λίγα λόγια για εμένα…

Ονομάζομαι  Αχιλλέας Γραβάνης,  η  αγάπη μου για τον πολιτισμό και την δημοσιογραφία με οδήγησε στο να δημιουργήσω την πρώτη πολιτιστική σελίδα στο Νομό Τρικάλων το trikalaculture.gr . Όραμα μου, είναι να αφήσω μεγάλη πολιτιστική κληρονομιά στο τόπο μου, μέσα από τα αφιερώματα, τις συνεντεύξεις και την καταγραφή των πολιτιστικών εκδηλώσεων που λαμβάνουν χώρα στην ευρύτερη περιοχή μας.

Συνεργάτες του trikalaculture.gr

Στην προσπάθεια αυτή με στηρίζουν  η κ. Νατάσα Παπαστάθη καθηγήτρια μουσικής με το εβδομαδιαίο άρθρο Συνθέτης της Εβδομάδας και  ο Αλέξανδρος Ζάρρας με την ενημέρωση του καιρού,

 

 

 

achilleas