ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ ΜΕΤΕΩΡΩΝ ΣΤΗΝ 8Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΩΝ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Μια ακόμη υπέροχη εμπειρία πρόσθεσε στο ενεργητικό της η Δημοτική Φιλαρμονική Μετεώρων με τη συμμετοχή της στην 8η Συνάντηση Φιλαρμονικών Τυρνάβου που έγινε το Σάββατο 13 Απριλίου 2024.

Στη συνάντηση αυτή,  που μόνο θετικό πρόσημο είχε για όλους τους συμμετέχοντες, εμφανίστηκαν : η  Φιλαρμονική Τυρνάβου που είχε και τη διοργάνωση , η Φιλαρμονική Δήμου Ελασσόνας, και η Φιλαρμονική Δήμου Σκιάθου.

Η Φιλαρμονική μας , απέσπασε  εγκωμιαστικές  κριτικές και ένα δυνατό χειροκρότημα αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις με την εμφάνισή της.

Τα μέλη της μπάντας  μας , σε ένα πολύ φιλόξενο περιβάλλον είχαν την ευκαιρία να συνευρεθούν με τις υπόλοιπες μπάντες και να ανοίξουν ένα διάλογο με τον τρόπο που ξέρουν να κάνουν καλύτερα, δηλαδή παίζοντας μουσική.

Στο περιθώριο της εκδήλωσης αλλά και στο  γεύμα που ακολούθησε  είχαμε επίσης την ευκαιρία να συζητήσουμε με τους Μαέστρους κ Θέμη Σαμαντζήκαι Δημήτρη Τσιαβέ για θέματα των Φιλαρμονικών και  να κάνουμε προτάσεις για το μέλλον , με τους Δημάρχους Τυρνάβου και Σκιάθου, αλλά και με τον ευρωβουλευτή κ Α. Γεωργούλη με τον οποίο έγινε μια πολύ ουσιαστική  συζήτηση σχετικά με τα  θέματα του πολιτισμού στην Ευρωβουλή , την τεχνητή νοημοσύνη στην τέχνη κτλ.

Θερμές ευχαριστίες στον Μαέστρο της Φιλαρμονικής Δήμου Τυρνάβου και Σκιάθου για την πρόσκληση αλλά και την άρτια διοργάνωση , στον Δήμαρχο Τυρνάβου κ  Αστέριο Τσικριτσή για την υπέροχη φιλοξενία, στον Πρόεδρο των Εκτελεστών Φιλαρμονικής Δήμου Τυρνάβου κ Ζαχαρακούληαλλά και σε όλους όσοι συνετέλεσαν στην πραγματοποίηση της 8ης Συνάντησης Φιλαρμονικών .

Ευχαριστούμε το Δήμο Μετεώρων για την εξασφάλιση της μεταφοράς μας και τη στήριξη σε αυτή μας την προσπάθεια καθώς και την Ι.Μ. Μεγάλου Μετεώρου    για την διάθεση αναμνηστικών δώρων. Επίσης ευχαριστούμε την κ. Ζάρα Μαράικε που συνόδευσε φωνητικά το πρόγραμμά μας.

Μετά και από αυτό το σταθμό συνεχίζουμε το  απέραντο και μαγευτικό ταξίδι στη μουσική και υποσχόμαστε την αμείωτη προσπάθεια συνεισφοράς μας  στον πολιτισμό και την επάξια εκπροσώπηση του Δήμου μας.

Η Δ/ντρια

Κουτσαλιάρη Όλγα

https://www.facebook.com/vasw.tsiagkou
roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *