Πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του παδικού μυθιστορήματος “Λέων και Δανάη” της κ. Χριστίνας Αλεξίου

Αλεξίου Χριστίνα

Στον όμορφο και με την φανταστική θέα παιδότοπο “Παιδόκηπο” επί της Αναλήψεως 15 Τρίκαλα,  το πρωί της Κυριακή 28 Ιουνίου 2020 πραγματοποιήθηκε η πολύ ωραία παρουσίαση του παιδικού μυθιστορήματος “Λέων και Δανάη” της κ. Χριστίνας Αλεξίου και των εκδόσεων Μιχάλης Σιδέρης.

Την παρουσίαση ξεκίνησε η ίδια η συγγραφέας με μία σύντομη παρουσίαση του βιογραφικού της και συνέχισε με την ιστορία γύρω από την συγγραφή του συγκεκριμένου βιβλίου.  Αφού ευχαρίστησε όλους όσους βρέθηκαν στον παιδότοπο για να παρακολουθήσουν την όμορφη παρουσίαση, έδωσε τον λόγο στον κ. Απόστολο Ριστάνη συνταξιούχο δάσκαλο και δάσκαλο της συγγραφέως όπως μας αποκάλυψε στην παρουσίαση.

Εν συνεχεία για το βιβλίο μίλησε η κ. Βασιλική Παππή Φιλόλογος, ο εικονογράφος του βιβλίου κ. Λεωνίδας Καλλιάρας και η Διευθύντρια του 22ου Νηπιαγωγείου Τρικάλων κ. Γεωργία Γιοβάννη.

Την εκδήλωση στον πανέμορφο παιδότοπο επιμελήθηκαν οι ιδιοκτήτριες του Παιδόκηπου κ. Μαρίνα Θάνου και Χριστίνα Σούρλα που με όλα τα απαραίτητα μέτρα, εξυπηρέτησαν τον μικρούς και μεγάλους που βρέθηκαν στην παρουσίαση.

Το trikalaculture.gr σας παρουσιάζει την όμορφη παρουσίαση με  βίντεο.

roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *