Ο Ελασσονίτης συνθέτης Sakis Gouzonis κυκλοφόρησε τo 15o μουσικό άλμπουμ του

Ο διεθνώς βραβευμένος μουσικοσυνθέτης Σάκης Γκουζώνης επιστρέφει φέτος με το 15ο μουσικό άλμπουμ του, Wonderful Dream (Θαυμάσιο Όνειρο).

Η σημασία των ονείρων που κάνουμε για το μέλλον αποτυπώνεται στις δέκα μουσικές συνθέσεις που περιλαμβάνει το νέο άλμπουμ του Σάκη.

Σχετικά με το Wonderful Dream, ο Σάκης δήλωσε: «Αν θέλουμε να είμαστε αληθινά ευτυχισμένοι, πρέπει να ακολουθούμε τα όνειρά μας. Είναι πολύ πιο πιθανό να μετανιώσουμε για τα πράγματα που δεν κάναμε παρά για τα πράγματα που κάναμε».

Ο Σάκης, με καταγωγή από την Ελασσόνα, άρχισε να γίνεται γνωστός στο διεθνές μουσικό στερέωμα μέσα από το MySpace το 2007. Μέσω του MySpace, η μουσική του κατάφερε να συγκεντρώσει πάνω από 380.000 φίλους σε πολλές χώρες.

Στις 08.08.2008, ο Σάκης κυκλοφόρησε το 1o άλμπουμ του, First Contact (Πρώτη Επαφή). Μετά το First Contact, κυκλοφόρησε άλλα 14 μουσικά άλμπουμ, ενώ για τη μουσική του έχει αποσπάσει συνολικά 10 μουσικά βραβεία.

Το νέο άλμπουμ Wonderful Dream είναι διαθέσιμο μέσα από τον επίσημο ιστότοπο του Σάκη: https://www.sakisgouzonis.com/sakis-gouzonis-wonderful-dream/

https://www.facebook.com/vasw.tsiagkou
roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *