Οι καλικάτζαροι της Ανακύκλωσης στον Μύλο

Μια ενδιαφέρουσα θεατρική παράσταση με  μηνύματα ανακύκλωσης παρουσιάστηκε το πρωί της Κυριακής στην σκηνή του Μύλου των Ξωτικών από την ΑΦΗΣ Ανακύκλωση Μπαταριών σε συνεργασία με το Δημοτικό θέατρο Τρικάλων.  Η εκδήλωση τράβηξε τα βλέμματα των μικρών και μεγάλων φίλων που κατέκλυσαν τον Μύλο, χαρίζοντας γέλιο αλλά στέλνοντας σαφή μηνύματα ανακύκλωσης. Η υπόθεση του έργου είναι η εξής :

Ο αρχηγός των Καλικατζάρων Μαλαγάνας και ο ευφυής γιος του Παναγούλης ετοιμάζονται να κλέψουν τις μπαταρίες φέτος τα Χριστούγεννα από όλα τα παιχνίδια μικρών και μεγάλων!!! Η μικρή Αρετή παίζει αμέριμνη με τα παιχνίδια της όταν πέφτει θύμα της ζαβολιάς των καλικατζάρων. Τότε εμφανίζεται ο Mr Batt που δίνει την λύση, ώστε να μην κινδυνεύει άλλο η γη από τις χαλασμένες μπαταρίες. Οι καλικάντζαροι αναχωρούν για άλλες ζαβολιές…..και όλοι μαζί τραγουδούν το τραγούδι της Ανακύκλωσης!!!

Την σκηνοθεσία επιμελήθηκε η Γωγώ Κατσιανάκου, το κείμενο/τραγούδι ο Κωνσταντίνος Σαλλής και έπαιξαν οι Βίκυ Ιακωβάκη, Γιώργος Τσιούνης, Λιάνα Γιαννούλη, Βαγγέλης Τυρογιάννης και Ευτυχία Χλωρού.

 

Η θεατρική παράσταση θα επαναληφθεί τις ακόλουθες ημερομηνίες

Παρασκευή 9/12 : 10:30 και 11:30πμ
Σάββατο 10/12 : 6μμ
Κυριακή 11/12 : 12:00μμ
Σάββατο 17/12 : 11:00πμ
Πέμπτη 22/12 : 10:30πμ και 11:30πμ
Παρασκευή 23/12 : 10:30πμ και 11:30πμ
Σάββατο 24/12 : 12:00μμ

Δείτε εικόνες και βίντεο όπως κατέγραψε η κάμερα του trikalaculture.gr

https://www.facebook.com/vasw.tsiagkou
roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *