Με πολύ κόσμο η μουσική εκδήλωση για τον Μάριο Τόκα

Μέσα σε μια κατάμεστη από κόσμο αίθουσα εκδηλώσεων του Κέντρου Έρευνας Μουσείο Τσιτσάνη, πραγματοποιήθηκε το Μουσικό Αφιέρωμα στον Μάριο Τόκα, από τον Σύλλογο Κυπρίων Τρικάλων.


Ήταν μια όμορφη και ξεχωριστή βραδιά, για τον σπουδαίο Κύπριο συνθέτη και στιχουργό.
Τραγούδησε ο Χρίστος Μοδέστου, πιάνο η Μαρία Τύμπα, μπουζούκι ο Βασίλης Μητσάκης, κιθάρα ο Γιώργος Ρέτος, Ακορντεόν ο Γιώργος Παππάς και βιολί ο Στέφανος Σεκέρογλου.


Τον κόσμο καλωσόρισε και ευχαρίστησε για την παρουσία του στην εκδήλωση , ο πρόεδρος του συλλόγου Κυπρίων Νομού Τρικάλων Χρίστος Μοδέστου, ενώ χαιρετισμούς απηύθυναν ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Κυπριακών Οργανώσεων Ελλάδας, Γιώργος Συλλούρης, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Τρικκαίων Μιχάλης Λάππας και η προσφάτως εκλεγμένη Περιφερειακή σύμβουλος Χρύσα Ντιντή.

https://www.facebook.com/vasw.tsiagkou
roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *