Η Ζωρζ και η Αλκη θα ήταν χαρούμενες από την Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης στα Τρίκαλα

Με μια γιορτή αντάξια του παιδαγωγικού ρόλου των δύο μεγάλων συγγραφέων, της Ζωρζ Σαρρή και της ΑλκηςΖέη, και με ένα πρόγραμμα εκδηλώσεων εξαιρετικά σημαντικό, ολοκληρώθηκε με το έμπα του φθινοπώρου η Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης της Εθνικής Βιβλιοθήκης, που υλοποίησε και φέτος η Δημοτική Βιβλιοθήκη Τρικάλων.

Ο τίτλος ήταν «100 ακριβώς! Θησαυροί της Άλκης και της Ζωρζ…» και τον Ιούνιο, τον Ιούλιο και τον Αύγουστο, υλοποιήθηκε σειρά πρωτότυπων και ουσιαστικών δράσεων για παιδιά. η εορταστική εκδήλωση ολοκλήρωσης της Εκστρατείας πραγματοποιήθηκε την 1η Σεπτεμβρίου 2023 στη Δημοτική Βιβλιοθήκη, με δράσεις που υλοποίησαν οι κ. Ευτέρπη Παπαγεωργίου Εκπαιδευτικός – Παιδοψυχολόγος και Τζένη Ρώσσιου Βιβλιοθηκονόμος – Παιδαγωγός.

Τη σημασία της δράσης σημείωσε στον χαιρετισμό του ο αντιδήμαρχος Παιδείας, πολιτισμού και Αθλητισμού, Μιχάλης Λάππας, αναφερόμενος στη συνέχιση των δράσεων από τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Τρικάλων, με γνώμονα την ενίσχυση της παρουσίας της στη διαμόρφωση του χαρακτήρα των παιδιών.

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων

roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *