Εξαιρετικά μουσικά ακούσματα στο διήμερο εκδηλώσεων του Δημοτικού Ωδείου Τρικάλων

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το μουσικό διήμερο εκπαιδευτικών εκδηλώσεων του Δημοτικού Ωδείου.

Στο Ρεσιτάλ πιάνου το Σάββατο 22 Απριλίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ωδείου, η Φωτεινή Κεφαλάκη, τελειόφοιτη επί πτυχίω στην τάξη πιάνου της κ. ΒίλλυςΚακιοπούλου παρουσίασε με αξιόλογη ερμηνεία το πτυχιακό της πρόγραμμα εντυπωσιάζοντας το κοινό. Ερμήνευσε έργα γνωστών Συνθετών όπως Bach, Beethoven, Chopin, Debussy κ.α.

Την Κυριακή 23 Απριλίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μουσείου Τσιτσάνη, το φιλόμουσο κοινό απόλαυσε εξαιρετικές ερμηνείες με προχωρημένους σε τεχνικό και ερμηνευτικό επίπεδο σπουδαστές/τριες της τάξης πιάνου του κ. Ανδέα Τσέγα σε συνεργασία με την υπεύθυνη διδασκαλίας του τμήματος μουσικής δωματίου κ. Χάρι Σαφαρή , καθηγήτρια βιολοντσέλου του Δημοτικού Ωδείου.

Όλοι/ες οι σπουδαστές/τριες του διημέρου, ανέδειξαν το υψηλό επίπεδο διδασκαλίας του Δημοτικού Ωδείου και με το ταλέντο τους, αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα του κοινού.

Παρευρέθηκαν στο μουσικό διήμερο, ο αντιδήμαρχος Παιδείας –Πολιτισμού-Αθλητισμού και Δημοσίων Δχέσεων του Δήμου Τρικκαίων Μιχάλης Λάππας , η εντεταλμένη σύμβουλος Δημοσίων Σχέσεων ΕφηΛέβέντη, και από την αρμόδια Διεύθυνση Παιδείας –Πολιτισμού –Αθλητισμού,  ο αναπλ. προϊστάμενός της κ. Στέφανος Νταλάσης και η αναπλ. προϊσταμένη του τμήματος Πολιτισμού, κ. Μαρίζα Τσιούτσια.

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων

roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *