Μέχρι το Μάιο ξεκαθαρίζει ο Κρεμμύδας αν θα είναι ξανά υποψήφιος

Μέχρι τον Μάιο θα έχει ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης στο δήμο Τρικκαίων Κώστας Κρεμμύδας, όπως δήλωσε σήμερα στη Λέσχη 97,6  , ώστε αν δεν είναι και πάλι υποψήφιος να δοθεί ο χρόνος σε όποιον «μνηστήρα» προκύψει να προετοιμαστεί:

 

« Από τον Οκτώβριο είχα κάνει την πρόταση ότι χρειαζόμαστε ένα ψηφοδέλτιο από τον ευρύτερο κεντροαριστερό χώρο. Εγώ μέχρι το Μάιο θα έχω ξεκαθαρίσει τελικά όλες τις προθέσεις μου, θα έχω απαντήσει αν θα είμαι ή όχι υποψήφιος. Όποια και να είναι η απόφαση μου, θα βοηθήσει τον όποιον θα είναι έπειτα υποψήφιος να προετοιμαστεί και να συγκροτήσει το ψηφοδέλτιο.

Υπάρχει ένας ισχυρός αντίπαλος, ο κ. Παπαστεργίου, είναι προνομιακός συνομιλητής του πρωθυπουργού, έχει έναν τεράστιο μηχανισμό πίσω του, και μόνο ένα ευρύ ψηφοδέλτιο της κεντροαριστεράς μπορεί να ανταπεξέλθει ισάξια. Για ένα άρτιο και ανταγωνιστικό ψηφοδέλτιο, χρειαζόμαστε 150-200 ανθρώπους. Οπότε, πέρα από το ιδεολογικό υπόβαθρο της πρότασης μου, υπάρχουν και τα προφανή θεσμικά θέματα.

Θα ρωτήσω και τη δημοτική μου παράταξη, αλλά και τις υπόλοιπες παρατάξεις που μας στήριξαν. Εγώ θα συναντηθώ με όλους τους εμπλεκόμενους και θα τα συζητήσουμε, και με τη Λόρεν Κασσόπουλου και το Σταύρο Νταούλα. Είναι ξεκάθαρη η πρόταση που καταθέτω, αυτήν θεωρώ ότι μπορεί να περπατήσει, και από εκεί και πέρα δεν θα χαλάσουμε και τις καρδιές μας.»

 

 

roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *