Ψυχαγωγία και διασκέδαση προσέφερε η θεατρική ομάδα του πολιτιστικού Συλλόγου Ζάρκου που παρουσίασε το έργο «Γκόλφω….forever»

Μια αμάδα νέων παιδιών, ερασιτεχνών ηθοποιών ανέβηκαν στην σκηνή και προσέφεραν άφθονο γέλιο στους θεατές. Μια ομάδα νέων παιδιών που χάρισαν μια απολαυστική βραδιά, κάνοντας τους συγχωριανούς τους να ξεχάσουν για λίγο τα προβλήματα, να παραμερίσουν το άγχος και να απολαύσουν μια απολαυστική παράσταση που ανέβασαν οι ίδιοι, ξεδιπλώνοντας το ταλέντο τους στο Θέατρο.

Ο λόγος για την Θεατρική ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Ζάρκου «Ο Φαΰττός», που το βράδυ της Κυριακής, στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου, παρουσίασε την παρωδία «Γκόλφω….forever». Η παράσταση άφησε τις καλύτερες των εντυπώσεων προκαλώντας άφθονο γέλιο, κάτι που πραγματικά ήταν ανάγκη όλων, ειδικά τις ημέρες που διανύουμε.

Οι 16 ερασιτέχνες ηθοποιοί, για πρώτη φορά και ενήλικες, ανέβηκαν στη σκηνή και δεν είχαν τίποτα να ζηλέψουν από τους επαγγελματίες. Με φυσικότητα, μεράκι, όρεξη αλλά και πολύ άγχος, διασκέδασαν τους παρευρισκόμενους για μιάμιση ώρα, βγάζοντάς τους για λίγο απ’ τα προβλήματα της καθημερινότητας. Αυτήν η ομάδα έδειξε το δρόμο. Πως μπορούμε κάτω από αντίξοες και ιδιαίτερες συνθήκες, σεβόμενοι όσα προστάζουν οι καιροί, να προσαρμοστούμε και να προχωρήσουμε μπροστά.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι βουλευτές Τρικάλων της ΝΔ κ.κ. Θανάσης Λιούτας, Κατερίνα Παπακώστα, οι εφημέριοι των Ι.Ν. Ζάρκου, π. Γεώργιος Διβανές και Κεραμιδίου Αλέξανδρος Κακαδιάρης, ο πρόεδρος της κοινότητας κ. Γιάννης Βούλγαρης, η δημοτική σύμβουλος Φαρκαδόνας κα. Ελένη Στεργίου – Μπότη, ο πρώην δημοτικός σύμβουλος κ. Ηλίας Καραμάνος, πρόεδροι και μέλη Συλλόγων και φορέων καθώς και πλήθος κόσμου απ’ όλη τη Δημοτική Ενότητα Φαρκαδόνας.

χαλβάς Γούναρης
roz-panthiras-adv1

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.