«Ψυχές από Χρήμα – Όσα δεν είπα» Της Ζήνας Κουτσελίνη

Οι εκδόσεις CREAMY W BOOKS συνεχίζουνδυναμικά  στον δρόμο της επιτυχίας.

Μετά το Best Seller  «Μία σελίδα την ημέρα…»της Ζήνας Κουτσελίνη, έρχεται η επανέκδοσητου πρώτου της βιβλίου με νέο τίτλο «Ψυχέςαπό χρήμα Όσα δεν είπα»!

Αλήθειες από τον φανταστικό κόσμο τηςτηλεόρασης, που περιγράφονταιμυθιστορηματικά, με γνώριμους πρωταγωνιστές,όπως η ίδια τους έζησε! Όσα δεν είπε, λοιπόν…

Ένα μυθιστόρημα με τις ΑΛΗΘΕΙΕΣ της ΖήναςΚουτσελίνη, η οποία βρήκε έναν διαφορετικότρόπο να τις αφηγηθεί Από σήμερα σε όλα ταβιβλιοπωλεία.

«Ψυχές από Χρήμα Όσα δεν είπα»

Από τις εκδόσεις CREAMY W BOOKS!

 

Τηλεόραση, λάμψη, μόδα, ομορφιά, χρήμα. Τοόνειρο που θέλουν να κατακτήσουν πολλά νέαπαιδιά. Πόσο εύκολη όμως είναι η διαδρομήτους από το ξεκίνημα μέχρι την επιτυχία; Και τιμυστικά κρύβει στην πορεία της; Πόση ευτυχίακαι πόσο πόνο;

Η Εβελίνα, η ηρωίδα μας, ξεκίνησε με όνειρααπό τη μικρή επαρχιακή της πόλη για τομεγάλο ταξίδι στην πρωτεύουσα πουονειρεύτηκε από παιδί: Να αποκτήσει όσα τηςέλειψαν. Να συναντήσει το είδωλό της, που απόμικρή έκανε πρόβες μπροστά στον ραγισμένοτης καθρέφτη… Πώς; Με το να γίνειτηλεπαρουσιάστρια. Πετυχημένη. Όμορφη.Πλούσια. Να τη ζηλεύουν οι γυναίκες και να τηνποθούν οι άντρες.

Με ποιο κόστος, όμως, θα ενσάρκωνε το όνειρότης; Αυτό είναι κάτι που θα το βιώσει από ταπρώτα της βήματα στον κόσμο τής σόουμπιζ!

Εκεί που η έννοια της φιλίας είναι απλά βιτρίνα.Εκεί που ο έρωτας ξεπουλιέται για το σεξ. Εκείπου η προδοσία γίνεται τρόπος ζωής. Εκεί πουθα ξεπεράσει το είδωλό της.

Πόσο πάτο έπρεπε να πιάσει η ηρωίδα μας, γιανα γίνει μία ακόμη σταρ; Με ποιο αντίτιμο θαπληρώσει την αμφιλεγόμενη επιτυχία της; Πόσοοδυνηρή θα είναι η πτώση της;

 

Ένα μυθιστόρημα που απομυθοποιεί τη λάμψηκάποιων διάσημων αστέρων, μέσα από ένανκόσμο ομορφιάς, γεμάτο παγίδες, ίντριγκες,προδοσίες, σεξ. Ένα μυθιστόρημα που κόβει τηνανάσα για όσα υποπτευόμαστε, μα δενγνωρίζουμε Αληθινές ιστορίες τηλεόρασηςαπό πρωταγωνιστές δεκαετιών!

Πραγματικά γεγονότα, tv stars, άνθρωποι τουτηλεοπτικού γίγνεσθαι, κοινά μυστικά, ίντριγκεςκαι υπέρμετρη φιλοδοξία! Ο δρόμος τηςεπιτυχίας δεν είναι στρωμένος σίγουρα απόροδοπέταλα… Οι κρυφοί δαίμονες κυριεύουνκαι στοιχειώνουν το χρυσό περιτύλιγμα τηςκορυφής. Όλα αποκαλύπτονται αβίαστα,απροκάλυπτα και άπνευστα από το χέρι τηςσυγγραφέως-πλάστη, που δεν είναι άλλη από τημυσταγωγό της τηλεοπτικής πραγματικότητας,Ζήνα Κουτσελίνη.

Το βιβλίο της παίρνει πάλι σάρκα και οστά απότις εκδόσεις «CREAMY W BOOKS».

 

χαλβάς Γούναρης
roz-panthiras-adv1

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.