Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά των υπαλλήλων της ΠΕ Τρικάλων

Μετά τα δυο χρόνια περιορισμού λόγω κορωνοϊού, ο ΑϊΒασίλης ήρθε επιτέλους να σκορπίσει χαρά και στα παιδιά των υπαλλήλων της Π.Ε. Τρικάλων, μοιράζοντας τους όμορφα δώρα. Η ομάδα του Magic Castle Entertainmentμετέτρεψε την εκδήλωση σε κάτι ξεχωριστό και μοναδικό κάνοντας τα παιδικά προσωπάκια να λάμψουν από χαρά και τους γονείς να χαίρονται με την χαρά των παιδιών τους.

Η εκδήλωση έγινε στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΛέσχηςΑξιωματικών Φρουράς Τρικάλων, με πρωτοβουλία του Δ.Σ. του Συλλόγου Υπαλλήλων Π.Ε. Τρικάλων σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων της ΠεριφέρειαςΘεσσαλίας, όπου η παρουσία γονέων και παιδιών μας  έδωσε την ευκαιρία να διασκεδάσουμε και να ανταλλάξαμε ευχές για το νέο έτος.

Το Δ.Σ. Συλλόγου Υπαλλήλων Π.Ε. Τρικάλων θα ήθελε να ευχαριστήσει όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση, καθώς και τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό για την χορηγία των δώρων, τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Τρικάλων κ. Χρ. Μιχαλάκη για την πολύτιμη συνεργασίακαι την παρουσία του στην εκδήλωση. Την εκδήλωση τίμησαν επίσης η θεματική Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας κ. Νάτσινα Δήμητρα, ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού κ. Μπουτίνας Γιάννης και οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Γακόπουλος Χρήστος και Μπάρδας Κων/νος.  Επίσης ευχαριστεί τις εταιρείες χορηγούς ΒΙΟΛΑΝΤΑ Α.Ε. και ΟΛΥΜΠΟΣ που εμπλούτισαν τον μπουφέ με τα προϊόντα τους.

Ευχόμαστε το νέο έτος να έχουμε το πολύτιμο αγαθό της Υγείας και της Ελευθερίας και να απολαμβάνουμε την χαρά της ζωής σκορπώντας Αγάπη προς τον συνάνθρωπο.  

                                                                                                                           Με εκτίμηση

                                                                                                                       Το Δ.Σ. του Συλλόγου

 

https://www.facebook.com/vasw.tsiagkou
roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *