Χρήστος Μιχαλάκης: Είμαστε στο πλευρό της εκπαιδευτικής και μαθητικής κοινότητας

Τον Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη επισκέφτηκε το πρωί της Τρίτης ο νέος Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων Αλέξανδρος Καπανιάρης συνοδευόμενος από τον Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Χρήστο Τρικάλη.

Η συνάντηση, που έγινε στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη, είχε εθιμοτυπικό χαρακτήρα, αλλά οι τρεις άνδρες είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν ζητήματα που αφορούν την καλύτερη λειτουργία των σχολικών μονάδων.

Σε δήλωσή του ο Χρήστος Μιχαλάκης τόνισε πως «βρισκόμαστε λίγο πριν την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς και οι Διευθύνσεις Εκπαίδευσης της περιοχής είναι και φέτος πανέτοιμες για να κυλήσουν όλα ομαλά, έχοντας ολοκληρώσει το πλάνο τους και δίνοντας τις κατάλληλες κατευθύνσεις. Εμείς ως Περιφέρεια και Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων, βρισκόμαστε σταθερά στο πλευρό της εκπαιδευτικής και μαθητικής κοινότητας, ώστε να έχουν όλα τα κατάλληλα εφόδια για τον πολύ σημαντικό έργο που επιτελούν. Έχοντας αρωγό τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό, που έχει δώσει όλα αυτά τα χρόνια, ιδιαίτερη βαρύτητα στην κτιριακή αναβάθμιση των σχολικών μονάδων, θα συνεχίσουμε να επενδύουμε στην αναβάθμιση της εκπαιδευτικής διαδικασίας, τον θεμέλιο λίθο για το αύριο του τόπου μας».

https://www.facebook.com/vasw.tsiagkou
roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *