ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΄΄ ΜΕΤΕΩΡΩΝ ΠΑΡΕΑ ΄΄ – ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Την Πέμπτη 8/6/2023 πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δ. Μετεώρων η εκδήλωση τιμής και μνήμης με θέμα ΄΄ Πόλη – Πόντος – Μ. Ασία, Το δάκρυ και η χαρά στα βήματα του χορού ΄΄. Η σημαντικότητά της για μας, μεγάλη, και θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όσους έβαλαν το λιθαράκι τους σε αυτή τη προσπάθεια.

Να ευχαριστήσουμε τη Δημοτική Αρχή για τη παραχώρηση του χώρου όπου έγιναν οι τελικές πρόβες και η εκδήλωση.

Ένα τεράστιο ευχαριστώ στους χορευτές και στις χορεύτριες του Συλλόγου για την υπομονή, επιμονή και θέληση που έδειξαν. Την παιδίατρο της πόλης μας κ. ΡίτσαΜακρή, για την αναζήτηση του φωτογραφικού υλικού που παρουσιάστηκε. Τον γιατρό της πόλης μας κ. Στέργιο Σγουραλή που προλόγησε την εκδήλωση.

Τους μουσικούς που έντυσαν μελωδικά τη παράσταση, Δήμητρα Καλλιάρα , Γιάννη Σούλτη, Γιάννη Καρακαλπακίδη, Γιώργο Ντίνα, Θόδωρο Κυριλλίδη. Τον ηχολήπτη και φίλο του Συλλόγου Γιώργο Αδάμο για την άψογη δουλειά και συνεργασία μας.

Επίσης ευχαριστούμε α) Το Θεατρικό Εργαστήρι ΄΄ Επί Σταγών ΄΄ για τη παραχώρηση των εξεδρών, β) Το Πολιτιστικό Εργαστήρι Έαρ των Τρικάλων και ιδιαίτερα την κ. Μελίνα Μαυροπούλου για την ενδυματολογική στήριξή της, γ) Εργαστήρι Ραπτίκης ΄΄ Πατρόν και Φαντασία ΄΄ των κ. Μπουκουβάλα και Σαλαμούρα.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε κάποιους ανθρώπους που με την οικονομική τους στήριξη βοήθησαν να πραγματοποιηθεί αυτή η εκδήλωση.

1. Την Εταιρία Βυζαντινών εικόνων Ζήνδρος ΑΕ  που μας στηρίζει από τη πρώτη μέρα ίδρυσης του Συλλόγου με οικονομική ενίσχυση, αφίσες κλπ.
2. Το ιδιωτικό ΚΤΕΟ Αβραμόπουλος
3. Την ταβέρνα του Ζιώγα Δημήτριου
4. Τον Ειδικό Παθολόγο γιατρό Σόλωνα Κωτούλα
5. Την ταβέρνα Μετέωρα του ΒαβίτσαΚων/νου
6. Το ξενοδοχείο Tsikeli Boutique Hotel Meteora
7. Ταβέρνα – Ουζερί Γρηγόρης Παππάς

Να ευχαριστήσουμε για την παρουσία τους, τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης του Δήμου Λευτέρη Αβραμόπουλο, τον εκπρόσωπο της Μητρόπολης π. Χαράλαμπο Καπλανίδη και τους υποψήφιους Δημάρχους.

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τα τοπικά ραδιόφωνα Ράδιο Μετέωρα και Ράδιο Σταγών και τις ηλεκτρονικές σελίδες stagonnews.gr, tameteora.gr, kalabakacity.gr, ekalampaka.gr , trikalaculture.gr για τη προβολή αυτής της σημαντικής εκδήλωσης.

https://www.facebook.com/vasw.tsiagkou
roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *