Χατζηγάκης: Γιατί μπορώ να είμαι χρήσιμος για τα Τρίκαλα

Τις επιστημονικές γνώσεις και την εργασιακή εμπειρία μου θα τις αξιοποιήσω προς όφελος των συμπολιτών μου δήλωσε ο υποψήφιος Βουλευτής σε συνέντευξή του στο Ραδιοφωνική Λέσχη Τρικάλων

 

“Είμαι νέος με πολύ όρεξη για δουλειά, και μπορώ να κάνω την δουλειά καθώς έχω σπουδάσει το αντικείμενο και έχω εργασιακή εμπειρία στα οικονομικά και στη δημόσια διοίκηση” τόνισε ο υποψήφιος Βουλευτής της Ν.Δ. κ. Μικέλης Χατζηγάκης σε συνέντευξή στην Ραδιοφωνική Λέσχη Τρικάλων και στην δημοσιογράφο κ. Ευαγγελία Σωτηρίου, αναφερόμενος στο προφίλ που θα πρέπει να έχει ένας σύγχρονος πολιτικός εκπρόσωπος του τόπου μας στη νέα Βουλή.

Επίσης, ως σύγχρονος πολιτικός ο κ. Χατζηγάκης έχει μάθει να δίνει λύσεις στα σύνθετα προβλήματα της εποχής μας που είναι μεν διεθνή αλλά επηρεάζουν την τοπική μας οικονομία. Ταυτόχρονα, ο νεώτερος υποψήφιος Βουλευτής της Ν.Δ. ανέλυσε πως εδώ και 2 χρόνια έχει καταρτίσει το πιο εμπεριστατωμένο πλάνο για το Νομό Τρικάλων. Ένα πλάνο που βασίζεται σε δύο πυλώνες: Την γεωργία & κτηνοτροφία από τη μία πλευρά και το τουρισμό από την άλλη.

Δεν είναι τυχαίο εξάλλου, κάτι που επισημάνθηκε και από την δημοσιογράφο, πως οι συγκεντρώσεις στήριξης των κατοίκων του νομού Τρικάλων στο πρόσωπο του κ. Μικέλη Χατζηγάκη είναι μαζικές και σχεδόν πάντα ακολουθεί πολύωρος διάλογος.

“Αυτό που ζητώ” δήλωσε ο νέος υποψήφιος Βουλευτής “είναι να υπάρξει σύγκριση των προτάσεων που καταθέτω και, καθώς κανένας πολιτικός δεν είναι τέλειος, να επιλέξουν οι πολίτες τον καλύτερο”, τόνισε ο κ. Χατζηγάκης συμπληρώνοντας πως “διαθέτει την τεχνογνωσία για να κάνει την διαφορά, γι’ αυτό στο ακροατήριό μου περιλαμβάνονται άτομα κάθε ηλικίας”.

Ο υποψήφιος Βουλευτής μίλησε επίσης για την διαυγή πορεία του ίδιου και της οικογένειάς του, στην οποία πορεύεται απαρέγκλιτα. Αντίθετα με πολλούς πολιτικούς εκπροσώπους που μπήκαν στον πολιτικό στίβο φτωχοί και βγήκαν πλούσιοι, τόσο ο ίδιος όσο και ο πατέρας του κ. Σωτήρης Χατζηγάκης, για πολλά χρόνια υπουργός,κάθε άλλο παρά πλούτισε από την πολιτική, γεγονός που ομολογούν και οι χειρότεροι εχθροί του.

Αναφέρθηκε επίσης κ. Μικέλης Χατζηγάκης στην ματαίωση της κεντρικής συγκέντρωσης στην Καλαμπάκα καθώς όπως είπε “είμαι άνθρωπος πρώτα απ’ όλα και δεν είναι δυνατόν την ώρα που κηδεύεται ένας νέος μας, που χάθηκε τόσο άδικα σε δυστύχημα, εγώ να κάνω προεκλογική συγκέντρωση”.

“Με τις απόψεις και τις προτάσεις μου, τις οποίες θέτωστην κρίση των συμπολιτών μας, τους καλώ να μεστηρίξουν στις εκλογές της 21ης Μαΐου γιατί στο πρόσωπό μου θα έχουν έναν εκπρόσωπο του οποίου η πόρτα θα είναι πάντα ανοικτή, θα τους ακούω και τα επόμενα χρόνια θα δουλέψω μαζί τους, δίνοντας λύσεις σε όσα περισσότερα προβλήματα μπορούμε” κατέληξε ο κ. Μικέλης Χατζηγάκης.

 

https://www.facebook.com/vasw.tsiagkou
roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *