Χαρά Καλιώρα «Ναι στη ζωή»

Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Υγείας & Αλληλεγγύης του Δήμου Πύλης κ. Χαρά Καλιώρα, άφησε  στην άκρη την ιατρική της ρόμπα και το στηθοσκόπιο, και φορώντας τη φανέλα «life walkers» της Ελληνικής Εταιρείας Σκλήρυνσης Κατά Πλάκας, έστειλε το δυνατό μήνυμα του Δήμου Πύλης «ναι στη ζωή»


Εκπροσωπώντας το Δήμο Πύλης
στον 14ο ημιμαραθώνιο «Θανάσης Σταμόπουλος» , είπε  Ναι στη ζωή και την άθληση για όλους, προτάσσοντας το ευ αγωνίζεστε.

Ο ετήσιος αυτός αγώνας τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας – Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού – Υπεραποστάσεων με συνδιοργανωτές τους Δήμους Τρικκαίων και Μετεώρων.

Σε δήλωσή της η Αντιδήμαρχος Πύλης επισημαίνει.. «συμμετείχα σήμερα στον ημιμαραθώνιο Θανάσης Σταμόπουλος, ως εκπρόσωπος του Δήμου Πύλης καθώς και της κας Κρασσέ Αργυρώς, που ήταν υπεύθυνη της όλης διοργάνωσης. Η παρουσία μου είχε σκοπό να στείλει ένα ισχυρό μήνυμα. Λέμε Ναι στη Ζωή. Αυτό εξ’ άλλου εμφαντικά δηλώνει και το μήνυμα «Lifewalkers» της Ελληνικής Εταιρείας Σκλήρυνσης Κατά Πλάκας, που ήταν το κεντρικό σύνθημα πάνω στη φανέλα που έτρεξα. Θέλω να τονίσω πως ο αθλητισμός είναι η διέξοδος για όλους τους ανθρώπους, ειδικά αυτούς που δοκιμάζονται με χρόνιες παθήσεις και κοινωνικούς αποκλεισμούς. Ευχαριστώ και τον αντιπρόεδρο της Ελληνικής Εταιρείας Σκλήρυνσης Κατά Πλάκας κο Μιχαλάκη Κωνσταντίνο για την ουσιαστική επικοινωνία μας».

roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *