Χαμόγελα στην βράβευση των συνταξιούχων εκπαιδευτικών

Σε ευχάριστη και συγκινησιακά φορτισμένη ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε η εξαιρετική εκδήλωση της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων για την βράβευση των προσφάτως συνταξιοδοτηθέντων εκπαιδευτικών.

Η ζεστή εκδήλωση που έλαβε χώρα το απόγευμα της Πέμπτης, στην αίθουσα του Μουσείου Τσιτσάνη, με τον Διευθυντή της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων Αλέξανδρο Καπανιάρη, να τονίζει πως η εκδήλωση αποτελεί ελάχιστη ένδειξη αναγνώρισης της προσφοράς τους στην τοπική κοινωνία και την δημόσια εκπαίδευση.

«Αυτοί οι άνθρωποι δεν είναι αόρατοι. Προσέφεραν τα μέγιστα στα Γυμνάσια, τα Λύκεια, τα ΕΠΑ.Λ. Η Εκπαίδευση είναι ο πυλώνας της κοινωνίας, το ανάχωμα για οτιδήποτε συμβαίνει. Πρέπει, λοιπόν, αυτούς τους ανθρώπους να τους τιμούμε και μετά την υπηρεσία τους, δίδοντας τοιουτοτρόπως κι ένα μήνυμα στην κοινωνία: ότι και προσέφεραν και είναι εδώ. Μάλιστα, σκεφτόμαστε να αξιοποιήσουμε την εμπειρία τους σε επίπεδο Mentoring έτσι ώστε να βοηθήσουμε τους νέους εκπαιδευτικούς»τόνισε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης ο κ. Καπανιάρης.

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης τίμησε 36 συνταξιούχους/-ες εκπαιδευτικούς διδακτικού έτους 2022-23 κι έναν επιστάτη σχολικής μονάδας.

Η εξαιρετική βραδιά γεμάτη χαμόγελα ολοκληρώθηκε με μουσικό πρόγραμμα από την Ορχήστρα Ποικίλης Μουσικής του Μουσικού Σχολείου Τρικάλων υπό την διεύθυνση του Μαέστρου Νικολάου Κοφίνα.

πηγή trikalafocus.gr

https://www.facebook.com/vasw.tsiagkou
roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *