Χαιρετίζουμε την εκλογική νίκη του Δ. Κουρέτα και του συνδυασμού “Πρωτοβουλία”

Το  βράδυ  της  Κυριακής  μπορεί να  μην ήταν μια καλή βραδιά για την κυβέρνηση Μητσοτάκη και τον κ. Αγοραστό,  ήταν όμως καλή για τους πολίτες της Θεσσαλίας.

Με την ψήφο τους έστειλαν μήνυμα αμφισβήτησης στο σύστημα εξουσίας του Κ.  Μητσοτάκη, στην αλαζονεία και στους πολιτικούς εκβιασμούς των υπουργών του, στην ανεπάρκεια και αδιαφορία των “αρίστων” για τα προβλήματα του τόπου και των κατοίκων του.

Ταυτόχρονα  έδειξαν τη δυνατότητα συνεργασίας των προοδευτικών δυνάμεων, που με πρόγραμμα και σοβαρότητα απέναντι στα προβλήματα της Θεσσαλίας και τον Δ. Κουρέτα επικεφαλής, πέτυχαν μια μεγάλη εκλογική νίκη.

Ο  ΣΥΡΙΖΑ  Τρικάλων θα συμβάλει, στο επόμενο διάστημα, με προτάσεις και πολιτικές πρωτοβουλίες, μέσα και από τη δράση των μελών μας που εκλέχθηκαν στο Περιφερειακό Συμβούλιο, ώστε η περιφέρεια Θεσσαλίας να γίνει κέντρο υλοποίησης προοδευτικών πολιτικών.

Θα εστιάσει στα τεράστια προβλήματα που αφορούν στην ανόρθωση και ανασυγκρότηση της τοπικής  οικονομίας, την προστασία του περιβάλλοντος και των κατοίκων από τα ακραία καιρικά φαινόμενα που συνδέονται με την κλιματική αλλαγή.

Χαιρετίζουμε τους χιλιάδες συμπολίτες μας  που με την ψήφο τους έκαναν τη μεγάλη ανατροπή και έδωσαν στην “Πρωτοβουλία”  του Δ. Κουρέτα μια σπουδαία  εκλογική νίκη.

ΓΡ.  ΤΥΠΟΥ  –

Ν. Ε.  ΤΡΙΚΑΛΩΝΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ  ΣΥΜΜΑΧΙΑ

roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *