Φωταγωγήθηκε το Χριστουγεννιάτικο Δένδρο στην Ελάτη

Μέσα σε μία ευχάριστη Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα

 

Φωταγωγήθηκε  και στην Ελάτη το Χριστουγεννιάτικο Δένδρο στο πλαίσιο των προγραμματισμένων Εορταστικών Εκδηλώσεων εν’ όψη των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς , που οργάνωσε και φέτος η Αντιδημαρχία Πολιτισμού και ο ΟΚΠΑΔ  του Δήμου Πύλης, σε συνεργασία με τους κατά τόπους Πολιτιστικούς Συλλόγους και  άλλων φορέων.

Έτσι και στην Ελάτη την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου στις 18..00 φωταγωγήθηκε το Χριστουγεννιάτικο Δένδρο ,μέσα σε μία όμορφη φαντασμαγορική ατμόσφαιρα το έναυσμα το οποίο έδωσε ο Πρόεδρος της Τ. Κοινότητας κ. Κων/νος Μπρίζης, παρουσία αρκετού κόσμου και παιδιών.

Την εκδήλωση οργάνωσαν η Αντιδημαρχία , ο ΟΚΠΑΔ ΤΟΥ Δήμου Πύλης σε συνεργασία με την Τοπική Κοινότητα Ελάτης, το Πολιτιστικό Σύλλογο Γυναικών Ελάτης.

Χαιρετισμούς έκαναν η Αντιπρόεδρος του ΟΚΠΑΔ κ. Μαρίνα Πανάγου και ο Πρόεδρος της Τ. Κοινότητας Ελάτης κ. Κωνσταντίνος Μπρίζης.

Επίσης τα παιδιά του Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Ελάτης τραγούδησαν τα Κάλαντα και διάφορα Χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

Παραβρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους η Αντιπρόεδρος του ΟΚΠΑΔ κ. Μαρίνα Πανάγου ,ο Πρόεδρος της Κοινότητας Ελάτης κ. Κων/νος Μπρίζης, οι Νεοεκλεγέντες Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Αθανάσιος Κωστάκης, η κ. Βάσω Παλλαντζά και ο κ. Παναγιώτης Τσόλας.

https://www.facebook.com/vasw.tsiagkou
roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *