Φροντίδα ηλικιωμένων : Γνωριμία με τη νοσηλεία κατ οίκον ΦροντίΖουμε

Νοσηλεία κατ’οίκον ΦροντίΖΟΥΜΕ  αποτελείται από έμπειρους και εξειδικευμένους νοσηλευτές.Η αγάπη για τον ασθενή και η σωστή περίθαλψη του αποτελεί προτεραιότητα των νοσηλευτών μας, οι οποίοι είναι άρτια επιστημονικά καταρτισμένοι και εφοδιασμένοι με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας .Επικεντρωνόμαστε αρχικά, στις ατομικές ανάγκες των ασθενών και λειτουργούμε ομαδικά για την ολοκληρωμένη φροντίδα και την πρόοδο της υγείας των ασθενών, η οποία πραγματοποιείται στο απαιτούμενο χρονικό διάστημα χωρίς καθυστερήσεις.

Με ένα τηλεφώνημά σας στο 24310 71395  το τηλεφωνικό μας κέντρο ενημερώνει άμεσα τη κινητή μονάδα που βρίσκεται στο κοντινότερο σημείο, ώστε να φθάσει στην οικία σας το συντομότερο δυνατό. Καλύπτουμε όλο το Νόμο Τρικάλων

Στη Νοσηλεία κατ’οικον ΦροντίΖΟΥΜΕ είμαστε  έτοιμοι να καλύψουμε τις ανάγκες σας, να λύσουμε τυχόν απορίες σας και να σας εξασφαλίσουμε, σε συνεννόηση με τον θεράποντα ιατρό σας, μια ολοκληρωμένη νοσηλεία κατ’ οίκον.

Στόχος της εταιρείας μας είναι ο ασθενής να έχει τη μέγιστη υγειονομική περίθαλψη με άμεση και άψογη παρακολούθηση στο περιβάλλον του χωρίς καμία ταλαιπωρία μετακίνησης και χωρίς τον κίνδυνο ενδονοσοκομειακών λοιμώξεων.

Ενημερωθείτε τώρα για τα οικονομικά μηνιαία πακέταΦροντίδας ηλικιωμένων.

Ενδεικτικό πακέτο καθημερινών επισκέψεων συμπεριλαμβανομένων και των Σαββατοκύριακα:

Επίσκεψη σε ώρα της επιλογής σας ( έως και τρεις επισκέψεις ημερησίως)

-Περιποίηση Κατακλίσεων / Τραυμάτων

Αλλαγή Πάνας

Τοπικό πλύσιμο

Ετοιμασία φαγητού

Σίτιση σε περίπτωση αδυναμίας

– Χορήγηση / οργάνωση φαρμακευτικής Αγωγής

Ευπρεπισμός ( ξύρισμα, χτένισμα, άλλαγμα ρούχων και κλινοσκεπασματων)

– Εβδομαδιαίο Λουτρό

 

 

roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *