ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ Π.Ε. ΤΡΙΚΑΛΩΝ

1. Γιακίμoβα – Πολύζου Βέσσελα του Γκεόργκι,  Ιατρός Γενικής-Οικογενειακής  Ιατρικής  ,  Επιμελήτρια Α’ στο Κέντρο Υγείας Πύλης.  1
2. Ζάχος Σωτήρης  του Κων/νου , 37 ετών , γεωπόνος, με καταγωγή από Περτούλι & Πύρρα Τρικάλων.   Για 15 χρόνια εργάστηκε ως δασεργάτης και εργοδηγός σε δημόσια έργα πρασίνου  στην Αττική. Τον τελευταίο χρόνο κατοικεί στην Καρδίτσα & το Περτούλι , εργάζεται ως αυταπασχολούμενος στην κηποτεχνία και είναι δραστήριο μέλος του Πολιτιστικού συλλόγου Περτουλίου.
3. Κάβουρα Κυριακή (Κική) του….Νοσηλεύτρια , με καταγωγή από τα Μεγάλα Καλύβια , κατοικεί στα Τρίκαλα .Πολύτεκνη μητέρα , δραστηριοποιείται σε πολιτιστικούς φορείς… 2
4. Κατσαντώνη Δήμητρα του Κων/νου       Φυσιοθεραπεύτρια. 3                  
5. Κατσίβελος Γιώργος του Δημητρίου, Οικονομολόγος –Λογιστής . Κατάγεται από τους Γόμφους και κατοικεί στα Τρίκαλα.   Πρόεδρος του Σωματείου Μισθωτών Λογιστών & Βοηθών Λογιστών Ν. Τρικάλων
6. Κόρδα Γεωργία  του Ανδρέα …., Φυσιοθεραπεύτρια στο Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων Τρικάλων  4
7. Λιατίφης Γιώργος του Δημητρίου,  40 ετών, Τεχνολόγος Μηχανολόγος ,  εργαζόμενος  στη γαλακτοβιομηχανία  ΦΑΓΕ . Είναι  Πρόεδρος του Συνδικάτου «Γάλακτος  Τροφίμων & Ποτών Τρικάλων », μέλος του Γενικού Συμβουλίου  της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργατοτεχνιτών Υπαλλήλων  Γάλακτος Τροφίμων & Ποτών & μέλος της Διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Τρικάλων. Έχει διατελέσει δημοτικός σύμβουλος Τρικκαίων το διάστημα 2011-2019.
8. Μανώλης Κωνσταντίνος του Ιωάννη με καταγωγή από την Πηγή,   προσφάτως συνταξιοδοτηθείς Υπάλληλος της Εθνικής Τράπεζας Ελλάδος, αντιπρόσωπος στο Εργατικό Κέντρο Τρικάλων. Επί χρόνια αθλητής ΑμεΑ και νυν Πρόεδρος της ομάδας καλαθοσφαίρισης με καρότσι «Αστέρας Τρικάλων»
9. Μπακάση Βασιλική του Ηλία,  Νοσηλεύτρια στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων(ΓΝΤ). Κατοικεί μόνιμα στον τόπο καταγωγής της , το Μέλιγο Κάτω Ελάτης. Περιφερειακή Σύμβουλος από το 2019  με την «Λαϊκή Συσπείρωση», μέλος  του Δ.Σ  Σωματείου Εργαζομένων Γ.Ν.Τ., μέλος του Δ.Σ. του Νομαρχιακού Τμήματος Τρικάλων της  ΑΔΕΔΥ.  5
10. Παπασπύρου Δημήτρης του Σπυρίδωνα με καταγωγή από την Άρτα . Εδώ και 15 χρόνια υπηρετεί ως Εκπαιδευτικός Πρωτοβάθμιας  Εκπαίδευσης στα Τρίκαλα , όπου και κατοικεί μόνιμα. Είναι  μέλος του Δ.Σ. Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (ΣΕΠΕ) Τρικάλων & Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του Νομαρχιακού Τμήματος Τρικάλων της  ΑΔΕΔΥ .
11. Πρεμέτης Δημήτρης του Ευθυμίου, Συνταξιούχος της ΔΕΗ ,κατάγεται από την  Αγναντιά των Χασίων και κατοικεί μόνιμα στην Καλαμπάκα.
12. Σέγγης Ηλίας του Αποστόλου, 26 ετών, Μουσικός, Μουσικός –Κλαρινίστας . Κατάγεται από την Αθαμανία και κατοικεί στα Τρίκαλα . Είναι  Πρόεδρος στο Παράρτημα Τρικάλων του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου(ΠΜΣ) &  Πρόεδρος του Μορφωτικού & Εκπολιτιστικού Συλλόγου Αθαμανίας «Ο Αθάμας»
13. Σωτηρόπουλος Σωτήρης του Κων/νου. Κατάγεται από την Ελάτη όπου και μεγάλωσε και κατοικεί στα Τρίκαλα . Είναι  Τεχνολόγος  Ραδιολόγος- Ακτινολόγος  , Γραμματέας της ΤΕ Τρικάλων του ΚΚΕ.
14. Τσέκας Λάμπρος του Άγγελου , 37 ετών , Αγρότης . Κατάγεται από το Ρίζωμα , ενώ γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αττική, όπου αποφοίτησε από το δημόσιο ΙΕΚ Αιγάλεω με ειδικότητα μηχανικός αυτοκινήτων και δραστηριοποιήθηκε στο σπουδαστικό κίνημα. Από το 2014 εγκαταστάθηκε στον τόπο καταγωγής του το Ρίζωμα Τρικάλων και ασχολείται με τις αγροτικές καλλιέργειες . Από το Δεκέμβρη του 2021 είναι   Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Ν. Τρικάλων « Η Άνοιξη»
15. Τσιάμης Αθανάσιος του Γεωργίου Οικονομολόγος-Λογιστής ,  Ελεύθερος Επαγγελματίας με καταγωγή από τη Βασιλική του δήμου Μετεώρων.
16. Τσίγκας Πέτρος του Κων/νου,  Ιδιωτικός Υπάλληλος, εργαζόμενος στα καταστήματα «Σκλαβενίτης» . Είναι Γραμματέας του Δ.Σ. του Σωματείου Ιδιωτικών  Υπαλλήλων Ν. Τρικάλων & & μέλος της Διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Τρικάλων.
17. Χαχάμη Μαριλλένα του Γεωργίου, ετών 37, κατάγεται και κατοικεί στα Μεγάλα Καλύβια. Απόφοιτος Παντείου Πανεπιστημίου –Πολιτικές Επιστήμες & Ιστορία με Μεταπτυχιακό στην Κοινωνιολογία. 6    
18. Χήρα Ειρήνη του        .  Εκπαιδευτικός – Φιλόλογος με καταγωγή από την Πηγή. 7
roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *