Υποψήφια στο πλευρό του Θεοδώρου Χήρα και η Χρυσόμαλλου Ευαγγελία

Μέσω μιας ένθερμης χειραψίας επισφραγίστηκε και επισήμως η υποψηφιότητα της Χρυσόμαλλου Ευαγγελίας (Λίτσας) στο πλευρό του Θεοδώρου Χήρα και ο κοινός τους αγώνας με φόντο τις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου.
Η Λίτσα είναι μόνιμος κάτοικος Πύλης και έχει καταγωγή από το Βροντερό. Είναι παντρεμένη με τον Μπλετσογιάννη Κωνσταντίνο με καταγωγή από το Ροπωτό και είναι μητέρα δύο τέκνων.
Έχει απασχοληθεί εργασιακά κατά καιρούς σε πολλές θέσεις του δημοσίου και ιδιωτικού τομέα.
Η ίδια δήλωσε χαρακτηριστικά: Θέτω τον εαυτό μου για πρώτη φορά στην κρίση των πολιτών, συμμετέχοντας ενεργά στο στίβο της τοπικής αυτοδιοίκησης. Έχω την θέληση να προσφέρω τα μέγιστα προκειμένου να υλοποιηθεί ο στόχος του συνδυασμού μας “ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ” ώστε να μπούμε σε τροχιά ανάπτυξης και αναβάθμισης στα χωριά μας. Ήρθε η ώρα να πάρουμε την καθαρή εντολή από τους Δημότες Πύλης και να εφαρμόσουμε στο ακέραιο το πρόγραμμα μας.
Από την πλευρά του ο Θεόδωρος Χήρας δήλωσε: Η Λίτσα είναι μια δυναμική γυναίκα, αγωνίστρια στη ζωή της, γεμάτη αυτοπεποίθηση, αποφασιστικότητα, οργάνωση στην καθημερινότητα της και προσήλωση στην επίτευξη των στόχων της. Είμαι σίγουρος ότι έκανε τη σωστή επιλογή και θα δικαιωθεί! Είμαι σίγουρος ότι κάναμε τη σωστή επιλογή και θα δικαιωθούμε!
Λίτσα καλώς ήρθες στην ομάδα μας. Σου εύχομαι καλή δύναμη!
roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *