Υποδομές, εκπαίδευση & πολιτισμός στο επίκεντρο του αγώνα της Κατερίνας Παπακώστα

Δυναμικά, συνεχίζει την προεκλογική της δραστηριότητα, η Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κατερίνα Παπακώστα, η οποία βρέθηκε από νωρίς, σήμερα στα γραφεία του Δήμου Τρικκαίων για να συζητήσει με τον Δήμαρχο, κ. Δημήτρη Παπαστεργίου, και να ενημερωθεί για την εξέλιξη των μεγάλων έργων υποδομών στην πόλη. «Η προσπάθεια ανάπλασης των υποδομών του Δήμου Τρικκαίων, είναι πράγματι κοπιώδης και απαιτητική. Το αποτέλεσμα, όμως, ήδη έχει ξεκινήσει να διαφαίνεται και αναμένεται πως η πόλη θα αλλάξει ριζικά πρόσωπο».

Ολοκληρώνοντας στη συνέχεια τις συναντήσεις της στα Γραφεία της Περιφέρειας, η κ. Παπακώστα, συνομίλησε με τον δραστήριο Αντιπεριφερειάρχη, κ. Μπάρδα, καθώς και με τους υπαλλήλους της Υπηρεσίας, από τους οποίους ενημερώθηκε για υπηρεσιακά ζητήματα, ενώ τους ευχαρίστησε για τον επαγγελματισμό και την αποτελεσματικότητά τους.

Στο επίκεντρο των σημερινών επισκέψεων της Βουλευτού, βρέθηκε η Εκπαίδευση και ο τομέας Πολιτισμού. Η κ. Παπακώστα βρέθηκε στα γραφεία της ΔιεύθυνσηςΠρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων, όπου και συναντήθηκε με τους Διευθυντές κ.κ.Χρήστο Τρικάλη και κ. Αλέξανδρο Καπανιάρη, με σκοπό να ενημερωθεί και να συζητήσει για θέματα της εκπαίδευσης, της λειτουργίας των σχολικών μονάδων και της στελέχωσής τους. Η Βουλευτής ενημερώθηκε για την πορεία των αιτήσεων στα Πειραματικά Σχολεία του Νομού, καθώς και για τις δράσεις που αφορούν την ενημέρωση και πρόληψη του σχολικού εκφοβισμού και της βίας, μετά και από την ψήφιση του σχετικού νομοσχεδίου του ΥΠΑΙΘ, του οποίου την εισήγηση στην Βουλή είχε αναλάβει τον προηγούμενο μήνα.

Επόμενη στάση της κ. Παπακώστα, η Εφορεία Αρχαιοτήτων Τρικάλων, όπου, σε συνάντηση με την Προϊσταμένη, κ. Μαντζανά, ενημερώθηκε για το έργο της Υπηρεσίας, αλλά και για την εξέλιξη των διαδικασιών στελέχωσής της με επικουρικό προσωπικό, η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί το επόμενο διάστημα.

Τέλος, η Βουλευτής, παρευρέθηκε στην εκδήλωση του Πνευματικού Κέντρου, όπου παρακολούθησε τις παραδοσιακές Λαζαρίνες, και ευχήθηκε καλό Πάσχα στις νεαρές Τρικαλινές, αλλά και στους υπαλλήλους του Κέντρου.

roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *