Υπογραφή σύμβασης έργου από το Δήμαρχο Πύλης Κώστα Μαράβα

Μία νέα σύμβαση έργου που εστιάζει στην ποιότητα ζωής των πολιτών υπέγραψε ο Δήμαρχος Πύλης Κώστας Μαράβας.

Ο τίτλος του έργου είναι «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ» στην Δημοτική Ενότητα Πιαλείων του Δήμου Πύλης.

Την υλοποίηση του παραπάνω έργου θα πραγματοποιήσει η « Α.ΤΣΙΝΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε.»,ανάδοχος εταιρεία, με τη σύμβαση να υπογράφεται από τον εκπρόσωπό της ΝΙΚΟΛΑΟ ΤΣΙΝΑ.

Η παρούσα μελέτη αφορά στην κατασκευή ασφαλτοστρώσεων επί φθαρμένων και κατεστραμμένων οδοστρωμάτων στην Δ.Ε. Πιαλείων του Δήμου Πύλης.

Θα γίνουν κατά βάση ασφαλτοστρώσεις οδών καθώς και τα απαιτούμενα τεχνικά έργα.

Η προϋπολογιζόμενη δαπάνη του έργου είναι 74.000ευρώ και το παραπάνω έργο χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα ΣΑΝΑ 255 και ιδίους πόρους.

Με αφορμή την νέα υπογραφή σύμβασης έργου ο Δήμαρχος Κωνσταντίνος Μαράβας δήλωσε…«υπέγραψα τη σύμβαση για τις ουσιαστικές παρεμβάσεις σε οδούς, της Δ.Ε. Πιαλείων. Αφουγκραζόμαστε τις επιθυμίες των συνδημοτών μας για την ασφαλέστερη μετακίνησή τους. Με πολύτιμο συνεργάτη τις υπηρεσίες του δήμου, σχεδιάζουμε και υλοποιούμε χρήσιμα έργα. Οι πολίτες του δήμου Πύλης γνωρίζουν πως είμαστε πάντα δίπλα τους, όπως συμβαίνει όλα αυτά τα χρόνια. Κοιτάμε πάντα μπροστά.  

Δημιουργήσαμε ένα ισχυρό Δήμο κοντά στον δημότη».

roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *