Τραγούδησαν για το φεγγάρι οι Τρικαλινοί στο Φρούριο Τρικάλων. (Εικόνες και Βίντεο)

Εχθές Τρίτη 4 Αυγούστου 2020 στο ανοιχτό θέατρο στο Φρούριο Τρικάλων πραγματοποιήθηκε η όμορφη εκδήλωση για το Αυγουστιάτικο φεγγάρι με τίτλο “Όταν σου λέω…..Φεγγάρι, να βγαίνεις”. Την εκδήλωση διοργάνωσε το Μουσείο Τσιτσάνη με την Εφορία Αρχαιοτήτων Τρικάλων.  Το θέατρο στο φρούριο γέμισε με κόσμο που απόλαυσαν την όμορφη εκδήλωση,  τραγούδησαν, χειροκρότησαν ζεστά τους καλλιτέχνες ενώ κάποια στιγμή ένα ζευγάρι σηκώθηκε και χόρεψε ταγκό στην σκηνή.  Αρκετά γνωστά πρόσωπα βρέθηκαν στην εκδήλωση εχθές με πρώτο τον νέο Αντιδήμαρχο Α τομέα κ. Βασίλειο Κρανιά.

την Αντιπρόεδρο του Μουσείου Τσιτσάνη κ. Έφη Λεβέντη η οποία στην αρχή της εκδήλωσης έκανε ένα σύντομο χαιρετισμό και ευχαρίστησε όλους όσους συνέβαλαν ώστε να πραγματοποιηθεί η όμορφη αυτή εκδήλωση.

Επιπλέον την εκδήλωση παρακολούθησε ο πρώην Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Λάππας με την εκλεκτή παρέα.

Σίγουρα δεν θα έλειπε από την όμορφη αυτή εκδήλωση ο γνωστός σε όλους μας Θωμάς Χαχάμης ο οποίος είναι λάτρης του πολιτισμού και της τέχνης.  Ο Θωμάς Χαχάμης θέλοντας να περάσει και αυτός το δικό του μήνυμα, ήρθε στην εκδήλωση με μάσκα.

Τέλος μέσα στον κόσμο συναντήσαμε τον γνωστό Τρικαλινό ηθοποιό  Αρκουμάνη, τον συγγραφέα Νίκο Μάντζιο, το Magic Castle και τον Ριζωματιανό οδοντίατρο Νίκο Λιούτα με την σύζυγο του παιδίατρο Ευριδίκη Σφύρη.

Δείτε το φωτογραφικό υλικό που κατέγραψε ο φωτοραφικός φακός του trikalaculture.gr και το βίντεο της εκδήλωσης.

χαλβάς Γούναρης
roz-panthiras-adv1

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.