Τρία βραβεία για την Περιφέρεια Θεσσαλίας στα Tourism Awards 2023 για Γεωπάρκο Μετεώρων-Πύλης, υποδομές προσβασιμότητας και ψηφιακή προβολή

Με τρία βραβεία διακρίθηκε η Περιφέρεια Θεσσαλίας στον διαγωνιστικό θεσμό Tourism Awards 2023,  που φέτος συμπλήρωσε δέκα χρόνια επιβράβευσης  αυτοδιοικητικών φορέων και επιχειρήσεων που επενδύουν στην   καινοτομία και στην  ποιότητα στον τουρισμό. Στην μεγάλη βραδιά των νικητών  του ελληνικού τουρισμού που διοργανώθηκε στην Αθήνα ο  Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός παρέλαβε βραβεία:

-Στην κατηγορία «Πρωτοβουλίες επιμήκυνσης τουριστικής περιόδου» για το Γεωπάρκο Μετεώρων Πύλης

– Στην κατηγορία «Social media presence» για το ψηφιακό αποτύπωμα της τουριστικής ταυτότητας της Θεσσαλίας

-Στην κατηγορία «Προσβάσιμος τουρισμός» για την προσβασιμότητα σε Μετέωρα, Όλυμπο και Κάρλα.

« Η Περιφέρεια Θεσσαλίας έχει αλλάξει επίπεδο  και στον τουρισμό. Έχει μπει στον παγκόσμιο τουριστικό χάρτη με εναλλακτικές μορφές τουρισμού και καινοτόμα τουριστικά προϊόντα και υπηρεσίες» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός. «Σε συνεργασία με φορείς, με στρατηγικό σχέδιο, δυναμικό πρόγραμμα προβολής και στόχευση που αναδιαμορφώνεται ανάλογα με τις συνθήκες της εποχής,  αναδεικνύουμε την ποικιλομορφία της Θεσσαλίας και προσφέρουμε ένα διαφοροποιημένο, σύγχρονο τουριστικό προϊόν που ενδιαφέρει όλο και περισσότερους επισκέπτες, διακρίνεται και βραβεύεται.  Προχωράμε στη σήμανση του Γεωπάρκου Μετεώρων –Πύλης και αναμένουμε  την Επιτροπή Αξιολόγησης της Unesco για την αναγνώρισή του ως Παγκόσμιου Γεωπάρκου. Τα έργα υποδομής που χρηματοδοτούμε και κατασκευάζουμε βελτιώνουν την προσβασιμότητα σε Όλυμπο, Μετέωρα και λίμνη Κάρλα. Σε συνεργασία με την Marketing Greece, τα social media του Mythessaly  προβάλλουν στο παγκόσμιο κοινό το τουριστικό προϊόν της Θεσσαλίας, με στρατηγική επικοινωνίας που εστιάζει στις ανάγκες του σύγχρονου ταξιδιώτη, ακολουθεί τα διεθνή trends και περικλείει τις αξίες της βιώσιμης ανάπτυξης, οι οποίες βρίσκουν πλήρη εφαρμογή στα τοπικά τουριστικά προϊόντα».

 

roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *