Το Meteorisimo στη Γενική Συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος

Στο Αγρίνιο βρέθηκαν εκπρόσωποι από τα Επιμελητήρια της χώρας αλλά και πλήθος θεσμικών εκπροσώπων για την τακτική Γενική Συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 3 και το Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2023.

Ο Πρόεδρος της Κεντρικής ΈνωσηςΕπιμελητηρίων Ελλάδας, κ. Ιωάννης Μασούτης, αναφερόμενος στα οικονομικά της Κ.Ε.Ε.Ε.δήλωσε ότι έχει σημειωθεί τεράστια πρόοδος και τάξη στα οικονομικά στοιχεία και εξήρε το έργο του κ. Βασίλη Γιαγιάκου, Προέδρου του Επιμελητηρίου Τρικάλων και Οικονομικού Επόπτη της Κ.Ε.Ε.Ε., δίνοντας του συγχαρητήρια τόσο για τη διαχείριση όσο και για την εξαιρετική και άρτια δομημένη παρουσίαση του προϋπολογισμού 2024.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, ο πρόεδρος κ. Βασίλης Γιαγιάκος και ο αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Τρικάλων κ. Δημήτρης Τσόλας, παρουσίασαν τη δράση του Meteorisimo, κατόπιν αιτήματος και επιθυμίας του προέδρου τηςΚ.. Ο κ. Μασούτης παρότρυνε τουςσυναδέλφους προέδρους των Επιμελητηρίων τηςχώρας, να υιοθετήσουν το Meteorisimo ως την πλέον πρωτοποριακή καλή πρακτική ανάδειξης του γαστρονομικού πλούτου και της διασύνδεσής του με τα τοπικά παραγόμενα προϊόντα και τον τουρισμό.

Στο πλαίσιο των εργασιών της γενικής συνέλευσηςσυζητήθηκαν επίσης, το νέο φορολογικό νομοσχέδιο και τα προβλήματα τηςεπιχειρηματικότητας με προτάσεις για τηναντιμετώπισή τους. Στο σημείο αυτό, ο πρόεδρος κ. Γιαγιάκος τόνισε ιδιαίτερα την επιτακτική ανάγκη για άμεση αποζημίωση των πληγεισών θεσσαλικών επιχειρήσεων. Ακόμη, ευχαρίστησεαπό καρδιάς όλα τα Επιμελητήρια της χώρας για την αλληλεγγύη που έδειξαν με την άμεση αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας για τουςπληγέντες της περιφέρειας Θεσσαλίας.

Το Δ.Σ. της Κ.Ε.Ε.Ε. και τους εκπροσώπους των Επιμελητηρίων, υποδέχτηκε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας κ. Παναγιώτης Τσιχριτζής ο οποίος και απέσπασε τις καλύτερες κριτικές για την άριστη φιλοξενία του.

roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *