Το 7ο αντιρατσιστικό φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 3/9.

Ακυρώνεται η 1η μέρα του αντιρατσιστικού Φεστιβάλ, η Παρασκευή, πραγματοποιείται όμως με διπλή διάσταση και διπλή διάθεση η 2η μέρα, το Σάββατο!

Τα μετεωρολογικά δελτία δίνουν βροχή την Παρασκευή 2/9 στα Τρίκαλα και για αυτό η μέρα αυτή ακυρώνεται. Όμως, με τον καιρό να’ ναι κόντρα είναι τιμή να πετάς… Γι’ αυτό, όσοι και όσες συμμετέχουμε στη διοργάνωση του αντιρατσιστικού φεστιβάλ, σε πείσμα του καιρού (και των καιρών) συνεχίζουμε με τη διοργάνωση του μεγάλου κοινωνικού, πολιτικού και πολιτιστικού γεγονότος της πόλης το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου, με μεγαλύτερο ενθουσιασμό και περισσότερη θέληση.

Θα είμαστε εδώ, λοιπόν, με ενδιαφέρουσες συζητήσεις με ακόμη πιο πλούσιες δραστηριότητες, με πολύχρωμο πρόγραμμα για τα παιδιά, με βιβλιοπωλείο με επιλεγμένους τίτλους βιβλίων -για μικρούς και μεγάλους-, με εκθέσεις φωτογραφίας, με μπαρ και ταβέρνα -εφέτος εμπλουτισμένη και με vegan γεύσεις- με συναυλίες, τραγούδι και χορό και με διπλή χαρά!

Επειδή όλες και όλοι ξέρουμε ότι η ζωή μας αξίζει μόνο όταν βιώνεται με ελευθερία, αξιοπρέπεια και αλληλεγγύη, με συνύπαρξη, χαρά και ψυχαγωγία, θα βρεθούμε εδώ! Σας περιμένουμε λοιπόν, στο αυτοοργανωμένο -χωρίς «πλάτες» και χορηγίες-  αντιρατσιστικό φεστιβάλ, με ελεύθερη είσοδο, ανοιχτά και φιλόξενα για όλες και όλους!

Εξάλλου τον κόσμο αυτό θα δεις, θα τον αλλάξουμε εμείς!

Ανοιχτή συνέλευση αντιρατσιστικού φεστιβάλ Τρικάλων

roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *