Το 5ο Γυμνάσιο στις “Open Days” του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Οι μαθητές/τριες της Γ΄ τάξης  του 5ου Γυμνασίου Τρικάλων, στο πλαίσιο των δράσεων του σχολείουγια τον Σχολικό Επαγγελματικό Προσανατολισμό,συμμετείχε στην διοργάνωση του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας «Ανοιχτές Θύρες 2023» (Open Days).Οι «Open Days» είναι ένα πενθήμερο επισκέψεων μαθητών/τριών  Γυμνασίων & Λυκείων οργανωμένο από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

 Ο σκοπός των επισκέψεων είναι να φέρει   σεάμεση επαφή τους  μαθητές/τριες με το Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα και να ενημερωθούν για τα Τμήματά του. Οι μαθητές/τριες του 5ου Γυμνασίου Τρικάλων πληροφορήθηκαν για τα σύγχρονα επιστημονικά επιτεύγματα  και  για τη μεθοδολογία διδασκαλίας και έρευνας στον ακαδημαϊκό χώρο διαμέσου επιδείξεων εκλαϊκευμένων πειραμάτων και σύντομων ελκυστικών διαλέξεων προσανατολισμένων στα ενδιαφέροντα των μαθητών/τριών.

Το σχολείο ευχαριστεί  το τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (Τρικάλων) του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και τους καθηγητές/τριεςπου ανέλαβαν να μας φιλοξενήσουν και να μας ενημερώσουν για το Ίδρυμα. Επίσης ευχαριστούμε τους εκπαιδευτικούς του σχολείου μας κ. Κοντοκλώτση, κ. Κωστοπούλου, κ.  Παπαγιαννούληκαι κ.. Τζοβάρα  που οργάνωσαν αυτήν τη δράση για τα παιδιά μας και τους άνοιξαν έναν ακόμη δρόμο για το μέλλον τους.

roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *