Το μήνυμα της Στέλλας Ζολώτα υποψήφια βουλευτή του ΠΑΣΟΚ

Εζυγισθην,εμετρηθην και ευρέθην..υποψήφια .
Η συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ,θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως το μέλλον του παρελθόντος μου .
Γέννημα θρέμμα της λαϊκής -εργατικης τάξης,φύσει και θέσει σοσιαλίστρια,δεν θα μπορούσα παρά να δεχτώ την πρόσκληση-τιμη του κόμματος για την υποψηφιότητα μου σε αυτές τις εκλογές.
Πιστεύω ότι το ΠΑΣΟΚ ,είναι το μόνο κόμμα που μπορεί να δώσει λύσεις κι απαντήσεις αυτή τη στιγμή ,βασισμένο σε ένα ιδεολογικό παρελθόν που δεν πρέπει να λειτουργήσει ως ανάμνηση αλλά ως μνήμη κι ως θεμέλιο πάνω στο οποίο θα βασιστεί ο πολιτικός και κοινωνικός μετασχηματισμός που επιτάσσει η εποχή.
Είμαι από τους ανθρώπους που δεν ζουν από την πολιτική,αλλά ζουν την πολιτική,βιώνοντας κάθε μέρα τα αποτελέσματα πολιτικών αποφάσεων.
Ήρθε η ώρα λοιπόν,προσωπικα,αλλά κι όσοι είναι σαν εμένα ,οι άνθρωποι που παλεύουν για την αξιοπρέπεια της καθημερινότητας και για το δικαίωμα στο αυτονόητο ,να στρέψουμε ξανά το βλέμμα ψηλά,να ταχθουμε με το ΠΑΣΟΚ,με τον σοσιαλισμό,με την ιδεολογία που η ιστορία έχει αποδείξει ότι είναι ο κινητηριος μοχλος της εξέλιξης και της προόδου.
Πολιτικό μου γραφείο θα είναι οι δρόμοι ,και συνεργάτες μου όλοι εσείς ,που τοσα χρόνια με γνωρίζετε και σας γνωρίζω ,με βλέπετε ανάμεσα σας και μιλάμε την ίδια γλώσσα .
Εσείς όλοι,στους οποίους μπορώ περήφανα και με ειλικρίνεια να σας συστήνομαι:
ΖΟΛΩΤΑ ΣΤΥΛΙΑΝΗ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *