Το ΙΝΚΑ σε συνεργασία με την HELPHELLAS μοιράζει τρόφιμα στους πλημμυροπαθείς στη Θεσσαλία

Ξεκίνησε σήμερα η διανομή τροφίμων σε Πλημμυροπαθείς οικογένειες της Δυτικής Θεσσαλίας στα Τρίκαλα και την Καρδίτσα, από εθελοντές και στελέχη του ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ της HELPHELLAS στη Θεσσαλία.
Η διανομή αυτή αφορά τρόφιμα που προήλθαν από την συλλογή τροφίμων που πραγματοποίησε η Τράπεζα Διαχείρισης Ανθρωπιστικής & Υλικής Βοήθειας HELLAS HELPBANK στην πρώτη επίσημη συνεργασία της HELPHELLAS με το ΙΝΚΑ/ΓΟΚΕ και το ΚΕΣΟ, σε επιλεγμένα καταστήματα του ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ στη Θεσσαλία και στην Αττική την περίοδο των εορτών .
Σε δηλώσεις του ο Πρόεδρος του ΙΝΚΑ/ ΓΟΚΕ Γιώργος Λεχουρίτης δήλωσε :
“Το ΙΝΚΑ αγωνίζεται καθημερινά για τα δικαιώματα των Καταναλωτών. Ταυτόχρονα αγωνίζεται ενάντια στην ακρίβεια και τα φαινόμενα αισχροκέρδειας που γονατίζουν τους Έλληνες Καταναλωτές . Με την ίδρυση της πρώτης Τράπεζας Διαχείρισης Ανθρωπιστικής & Υλικής Βοήθειας HELLAS HELPBANK σε συνεργασία με την HELPHELLAS και το ΚΕΣΟ της Ιεράς Αρχιεπισκοπής, είμαστε στο πλευρό των ευπαθών και ευαίσθητων ομάδων του ελληνικού πληθυσμού που χρειάζονται τη βοήθεια και την υποστήριξη μας . Στηρίζουμε την καμπάνια ευαισθητοποίησης για την Θεσσαλία με το πρόγραμμα #HELPTHESSALIA και καλούμε τις επιχειρήσεις να επιδείξουν την αλληλεγγύη τους μέσω των προγραμμάτων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και να στηρίξουν τους πλημμυροπαθείς συμπολίτες μας στην Θεσσαλία. Ευχαριστούμε την επιχείρηση ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ που φιλοξένησε την πρώτη εκστρατεία μας για συλλογή τροφίμων αυτές τις γιορτές, καθώς και τον κόσμο που ανταποκρίθηκε στην έκκληση μας για βοήθεια “.
Η διανομή θα συνεχιστεί και αύριο Κυριακή σε πλημμυροπαθή χωριά, σύμφωνα με τις καταγεγραμμένες ανάγκες και τις ποσότητες που έχουν συλλεχθεί από τα Συντονιστικά Κέντρα της Θεσσαλίας και παραμονή της Πρωτοχρονιάς θα παρασχεθεί και εορταστικό γεύμα για 600 οικογένειες στα Μεγάλα Καλύβια, όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της HELPHELLAS Γιώργος Γαμπιερα
https://www.facebook.com/vasw.tsiagkou
roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *