Το Επιμελητήριο Τρικάλων στην έκθεση ΕΞΠΟΤΡΟΦ προβάλλοντας τις επιχειρήσεις – μέλη του, τα τοπικά προϊόντα και τη γαστρονομία.

Το Επιμελητήριο Τρικάλων στο πλαίσιο των δράσεων του για την ανάδειξη των τοπικών προϊόντων του Νομού, συμμετείχε με συλλογικό περίπτερο, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, στην έκθεση τροφίμων και ποτών «ΕΞΠΟΤΡΟΦ – The Greek FineFood Exhibition», που πραγματοποιήθηκε από 4 έως 7 Φεβρουαρίου 2023 στο εκθεσιακό κέντρο MEC Παιανίας.

Το περίπτερο του Επιμελητηρίου Τρικάλων επισκέφθηκε πλήθος κόσμου, δείχνοντας ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα προϊόντα των τρικαλινών επιχειρήσεων. Ιδιαίτερη δυναμική έδωσε η φυσική παρουσία εκπροσώπων των επιχειρήσεων καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν αναλυτικά τα προϊόντα τους, αλλά και να συζητήσουν νέες επιχειρηματικές συνεργασίες.

Στο περίπτερο του Επιμελητηρίου συμμετείχαν οι ακόλουθες επιχειρήσεις:

1. «ΜΕΤΕΩΡΗ ΓΗ» LIAKOY WINERY
2. ΝΕΚΤΑΡ ΜΕΤΕΩΡΩΝ
3. ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ “Η ΣΑΜΑΡΙΝΑ”
4. ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ «ΘΕΣΣΑΛΟΣ»

Στο πλαίσιο της έκθεσης το Σάββατο 04/02 πραγματοποιήθηκε παρουσίαση της τοπικής τρικαλινής γαστρονομίας METEORISIMO σε συνεργασία με το τμήμα μαγειρικής του Θεσσαλικού ΙΕΚ. Μαγειρεύτηκαν (Live Cooking) και παρουσιάστηκαν τοπικά τρικαλινά πιάτα και συνταγές του ΜETEORISIMO στο κοινό της έκθεσης με ταυτόχρονη online προβολή στο επίσημο κανάλι της έκθεσης.  

roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *