Το βιβλίο μας κάνει καλύτερους ανθρώπους – μια εκδήλωση της Ολύμπος στο Μακρυχώρι

Μια πλούσια συζήτηση για την ανεκτίμητη αξία της ανάγνωσης είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και να συμμετάσχουν, όσοι βρέθηκαν το πρωί του Σαββάτου στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου Τεμπών στο Μακρυχώρι.

Κεντρικό πρόσωπο ο διακεκριμένος Έλληνας συγγραφέας Χρήστος Χωμενίδης, σε μια εκδήλωση για την στήριξη της φιλαναγνωσίας και του καλού βιβλίου, την οποία διοργάνωσε η γαλακτοβιομηχανία ΟΛΥΜΠΟΣ σε συνεργασία με την βιβλιοθήκη Ραψάνης, στο πλαίσιο των δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Εταιρείας.

Ο Χρήστος Χωμενίδης, επισήμανε, μεταξύ των άλλων, την ανάγκη τα σχολικά βιβλία να γίνουν ελκυστικότερα για τα παιδιά καθώς την αλλαγή του τρόπου διδασκαλίας της λογοτεχνίας στα σχολεία. «Αν το κράτος σκέφτονταν όπως ο Καποδίστριας με τις πατάτες» το βιβλίο θα ήταν πιο διαδεδομένο, σχολίασε.

Στην εκδήλωση, στην οποία συμμετείχαν αρκετοί κάτοικοι της περιοχής, απηύθυναν χαιρετισμούς ο δήμαρχος Τεμπών Γιώργος Μανώλης και ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης Κώστας Κολλάτος.

Η εταιρεία προσέφερε σε όλους τους συμμετέχοντες από μια υφασμάτινη σακούλα γεμάτη με προϊόντα ΟΛΥΜΠΟΣ, ενώ στη Βιβλιοθήκη Ραψάνης χορηγήθηκε ένας αριθμός σημαντικών λογοτεχνικών βιβλίων.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης παρατέθηκε γεύμα προς τιμήν του συγγραφέα και του Δήμου Τεμπών, σε ταβέρνα του Μακρυχωρίου

5ο χλμ. Τρικάλων- Πύλης, Τ.Κ. 42100, Τρίκαλα    T 24310 61222    F  24310 61590

Γαλακτοκομείο Λάρισας ΟΛΥΜΠΟΣ, 16Ο χλμ Λάρισας.  – Θεσσαλονίκης. T 2410 541160 F 2410 541164 E info@hellenicdairies.com

W olympos.gr /olympos αρ. Γ.Ε.ΜΗ.: 02653054000

https://www.facebook.com/vasw.tsiagkou
roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *