Τον πρωταθλητή ποδηλασίας Ζήση Σούλιο βράβευσε ο Δήμαρχος Τρικκαίων Νίκος Σακκάς

Τον τρικαλινό πρωταθλητή ποδηλασίας (πίστας και δρόμου) Ζήση Σούλιο βράβευσε ο Δήμαρχος Τρικκαίων Νίκος Σακκάς το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2024. Στο Δημαρχείο Τρικκαίων ο κ. Σακκάς παρέδωσε ένα αναμνηστικό για τις μεγάλες επιτυχίες του τρικαλινού αθλητή και το 2023, χρονιά κατά την οποία αναδείχθηκε πρωταθλητής Ελλάδος σε τρία αγωνίσματα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πίστας (elimination, scratch, Omnium), αλλά και πρωτιές και μετάλλια στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Πίστας (χρυσό στο elimination, ασημένιο στο Scratch και χάλκινο μετάλλιο στο Omnium). Ο κ. Σακκάς τόνισε τη σημασία του αθλητισμού γενικότερα, τις προσπάθειες που κάνει ο Δήμος Τρικκαίων να ενισχύσει περισσότερες τις αθλητικές υποδομές και τη σημαντική ανάδειξη νέων τρικαλινών πρωταθλητών, που συνεχίζουν τη μακρά παράδοση σε μια πόλη του αθλητισμού και του ποδηλάτου ειδικότερα.


Ο πρωταθλητής και μέλος της Εθνικής Ομάδας Ζήσης Σούλιος ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Τρικκαίων για την επίδοση του αναμνηστικού, ενώ του χάρισε και μια αναμνηστική φανέλα με το εθνόσημο. Επεσήμανε, δε, ότι θα συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο την προσπάθεια και για το 2024, χρονιά Ολυμπιακών Αγώνων, αλλά και τα επόμενα χρόνια.
Στη συνάντηση παραβρέθηκαν, ο αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού Μιχάλης Λάππας, η εντεταλμένη σύμβουλος Δημοσίων Σχέσεων ΕφηΛεβέντη και η οικογένεια του πρωταθλητή.

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων

roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *