Τον Δήμαρχο Δήμου Μετεώρων επισκέφτηκε ο νέος Διοικητής της ΣΜΥ

Το Γραφείο του Δημάρχου Δήμου Μετεώρων κ. Θεόδωρου Αλέκου επισκέφτηκε ο νέος Διοικητής της ΣΜΥ Ταξίαρχος Σαράντης Τυλιγαδάς, με καταγωγή από το Τρίκερι του Μαγνησίας συνοδευόμενος από τον Υπασπιστή του Ευθύμιου Πελτέκη. Ο νέος Διοικητής μετακινήθηκε στα Τρίκαλα από την 1η Μεραρχία Πεζικού (Σμύρνη) στη Βέροια, ενώ έχει υπηρετήσει στο παρελθόν ως Διοικητής στην 32η Ταξιαρχία Πεζοναυτών που βρίσκεται στον Βόλο. 

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι κ. Λύπας Δημήτριος, κ. Μπαντανίκας Νικόλαος, κ. Αρσενίου Γεώργιος και κ. Τσίκαρης Βασίλειος.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της γνωριμίας του νέου Ταξιάρχου με τη Δημοτική Αρχή, κατά τη διάρκεια της οποίας συζητήθηκαν θέματα συνεργασίας μεταξύ του Δήμου και του Στρατού.

Ο Δήμαρχος συνεχάρη το νέο Ταξίαρχο και αφού του ευχήθηκε καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα τόνισε την άψογη συνεργασία της Δημοτικής Αρχής με την ΣΜΥ Τρικάλων, εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι η συνεργασία αυτή θα συνεχιστεί και θα είναι ωφέλιμη και παραγωγική.

Ο Ταξίαρχος με τη σειρά του επιβεβαιώνοντας την καλή συνεργασία που υπάρχει ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για την παραχώρηση του γηπέδου καθώς και για την υλικοτεχνική υποδομή και τη βοήθεια που δόθηκε στη ΣΜΥ, για τη διεξαγωγή των αθλητικών εξετάσεων για τις στρατιωτικές σχολές.

Η συνάντηση έκλεισε με ανταλλαγή δώρων μεταξύ του Δημάρχου και του νέου Διοικητή.

Από το γραφείο του Δημάρχου

https://www.facebook.com/vasw.tsiagkou
roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *