Τιμήθηκε ο Προστάτης της Ι.Ρ.Α. ~ Απόστολος των Εθνών Παύλος

Η Τοπική Διοίκηση Τρικάλων (Ι.Ρ.Α.) τιμώντας τον Προστάτη του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών, Απόστολου των Εθνών Παύλο, τέλεσε την Πέμπτη 30 Ιουνίου, μεθεόρτιο εσπερινό στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Ρίζωμα Τρικάλων, μετά Αρτοκλασίας και Υψώματος, ενώ μετά το πέρας του εσπερινού προσφέρθηκε στους καλεσμένους παραδοσιακή φιλοξενία (πρόβειο με κριθαράκι).


Παρευρέθηκαν, ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Τρικάλων κ. Χρήστος ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ , ο Διευθυντής της Δ. Α. Τρικάλων κ. Δημήτριος ΜΗΤΡΑΙΝΑΣ εκπροσωπώντας και τον κ. Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλίας Υποστράτηγο Αστέριο ΜΑΝΤΖΙΩΚΑ, ο Δ/της της Σ.Μ.Υ. Ταξίαρχος κ. Σαράντης ΤΥΛΙΓΑΔΑΣ, οι κ.κ. Διοικητές Υπηρεσιών, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι, ο Πρόεδρος και ο Γεν. Γραμματέας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Τρικάλων, ο Γεν. Γραμματέας της Ένωσης Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Τρικάλων, συνάδελφοι- μέλη και φίλοι/ες, οι οποίοι μας τίμησαν με την παρουσία τους.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους /ες, όσους/ες, παρευρέθηκαν στον εορτασμό του Προστάτη μας και ιδιαιτέρως τον π. Ευάγγελο ΚΑΡΑΜΙΤΖΙΟ, o οποίος εκπροσώπησε και τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Τρίκκης Γαρδικίου και Πύλης κ.κ. Χρυσόστομο, για την άμεση ανταπόκριση του, τόσο στην πραγματοποίηση του Εσπερινού αλλά και για όλη τη βοήθεια που μας προσέφερε για την προετοιμασία της φιλοξενίας μας, στην Ενορία όπου διακονεί, καθώς και τον μάγειρα μας Αθανάσιο ΚΟΚΚΙΝΟ για το νοστιμότατο φαγητό που μας μαγείρεψε και ενθουσίασε όλους τους παραβρισκόμενους.


ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ !!!
SERVO PER AMIKECO
(Υπηρετώ δια της φιλίας)
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας ΑΓΡΑΦΙΩΤΗΣ Αλέξανδρος ΤΣΙΓΑΡΙΔΑΣ Γεώργιος

 

roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *