Την 47η εθελοντική αιμοληψία πραγματοποίησε ο Πολιτιστικός Συλλογος Μαυρομματίου.

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΙΟΥ        

               << Ο  ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ>>

ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΙΜΑΤΟΣ  ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΙΟΥ

 

O Πολιτιστικός σύλλογος Μαυρομματίου << Ο ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ >> στο πλαίσιο των κοινωνικών δραστηριοτήτων του την Παρασκευή 15-4-2022 διενήργησε την 47η και πρώτη  προγραμματισμένη για το 2022 εθελοντική αιμοληψία για λογαριασμό της τράπεζας του χωριού μας . Για τον σκοπό αυτό όπως κάθε φορά μετακινήθηκε κινητή μονάδα από το Νοσοκομείο Καρδίτσας επανδρωμένη με το κατάλληλογια αυτές τις περιπτώσεις προσωπικό. Όπως και τις προηγούμενες φορές έτσι και τώρα , και παρά την ιδιαίτεραδύσκολη κατάσταση που διέρχεται η χώρα μας λόγω της πανδημίας λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας των εθελοντών αιμοδοτών όπως προστάζουν τα συγκεκριμένα πρωτόκολλα λίαν ικανοποιητική υπήρξε η προσέλευση των εθελοντών αιμοδοτών από το χωριό μας , καθώς και ηπροσέλευση νεαρών ατόμων του χωριού μας , κυρίως γυναίκες ,τους οποίους ο σύλλογός μας αισθάνεται την ανάγκη να τους ευχαριστήσει δημόσια για αυτή την έμπρακτη προσφορά ζωής προς τον συνάνθρωπό τους όπως και τους νέους κυρίως νεαρούς εθελοντές  αιμοδότες που για πρώτη φορά συμμετείχαν  έμπρακτα στην αλληλεγγύη προς τον συνάνθρωπό τους .

Επίσης για μία ακόμη φορά δημόσια ευχαριστούμε τον διευθυντή κ. Κ. Αθανασίου ,την προϊσταμένη κ. Χριστίνα Τσιούμα καθώς και όλο το προσωπικό του τμήματος αιμοδοσίας  του Νοσοκομείου Καρδίτσας για την τεράστια προσπάθεια που καταβάλουν εν μέσω πανδημίας για την ομαλή λειτουργία του τμήματος.

Τέλος παρακαλούνται όλοι όσοι <<δανείστηκαν >> αίμα από την τράπεζά μας να το επιστρέψουν το συντομότερο δυνατό γιατί κάποιος άλλος συνάνθρωπός μας το έχει ανάγκη .

 

 

                                                    Το  Δ.Σ.

Εύχεται σε όλο τον κόσμο καλές γιορτές

 

                                               

 

roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *