Την καλύτερη διαχείριση της κυκλοφορίας θα επιχειρήσει η Δημοτική αρχή

Την καλύτερη διαχείριση της κυκλοφορίας για τις επόμενες μέρες θα επιχειρήσει σε συνεργασία με την Τροχαία η δημοτική αρχή, όπως δήλωσε σήμερα στη Λέσχη 97,6  ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου:

« Τα επίπεδα επισκεψιμότητας είναι τεράστια, και βλέπουμε ότι η κίνηση που δημιουργείται και ο τζίρος που καταγράφεται στο πάρκο του Μύλου είναι σίγουρα πάνω από 30% σε σχέση με πέρυσι.

Με προβληματίζει βέβαια ότι είχαμε μποτιλιαρίσματα στους δρόμους, πχ η οδός Μετεώρων είχε πολύ μεγάλο πρόβλημα. Θα πρέπει για αυτό το Σαββατοκύριακο να καθίσουμε με την Τροχαία, που μας βοηθάει πάρα πολύ, να λάβουμε μέτρα για την οδό Μετεώρων. Θέλει μια διαχείριση αυτό το πράγμα, και προσοχή μην αυτή η επιτυχία μας γυρίσει μπούμερανγκ. Στις τράπεζες είχαμε στείλει επιστολές για τα ΑΤΜ, αλλά θα στείλουμε και πάλι.

Σχετικά με τις κλήσεις, κανείς δεν μπορεί να ξέρει αν το εν λόγω αυτοκίνητο που βλέπει χωρίς κλήση έχει πληρώσει μέσω της εφαρμογής. Πάντως γενικά πέσανε κλήσεις σε οχήματα, όπως και αφήσαμε και χωρίς κλήση όλα τα οχήματα που ήταν παρκαρισμένα στην Κανούτα όπου απαγορεύεται, δεν γράψαμε τη μέρα των Χριστουγέννων.

Να τονίσω ότι γίνονται έλεγχοι και για το κάπνισμα, έπεσε και πρόστιμο 2.000 ευρώ σε κατάστημα της πόλης. Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορούμε να ανεχτούμε, καταλαβαίνουμε ότι πρέπει να δουλέψουν τα μαγαζιά, όμως στο θέμα του καπνίσματος δεν θα κάνουμε πίσω. Και για ένα πράγμα ακόμα ήταν γνωστή η πόλη μας, για την εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου, και γι αυτό δεν θα δεχθούμε καμία δικαιολογία.»

https://www.facebook.com/vasw.tsiagkou
roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *