Τεράστια συμμετοχή αθλητών/τριών στο 15o Πανελλήνιο Παιδικό Τουρνουά Πάλης στα Τρίκαλα

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε, το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2023, το 15ο πανελλήνιο παιδικό τουρνουά πάλης, στο Δημοτικό Γυμναστήριο Τρικάλων. Συνδιοργανωτές ήταν ο ΑΠΣ Τρίκαλα, η ΕΛΟΠ και ο Δήμος Τρικκαίων. Στόχος ήταν η συγκέντρωση, η συμμετοχή και η ψυχαγωγία μικρών αθλητών/τριών απ’ όλη την Ελλάδα.

Μετείχαν συνολικά 406 παιδιά, αγόρια και κορίτσια, από 4 έως12 ετών, δίνοντας το δικό τους ξεχωριστό «παρών» στη 15η αθλητική παλαιστική συνάντηση.

Μετείχαν οι εξής ομάδες: ΠΛΑΣΤΗΡΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ, ΟΓΧΗΣΤΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ, ΑΕ ΣΕΛΛΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, ΠΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ O ΗΜΑΘΙΩΝ, ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ, ΠΚ ΕΟΡΔΑΙΑΣ, ΑΤΛΑΣ ΛΑΜΙΑΣ, ΓΑΣ ΚΕΡΚΙΩΝ ΚΙΛΚΙΣ, ΑΣ ΠΑΛΑΙΣΤΡΑ, ΔΙΑΣ ΑΧΑΡΝΩΝ, ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ, ΔΙΟΓΕΝΗΣ ΣΕΡΡΩΝ, ΚΡΟΤΩΝ ΚΟΖΑΝΗΣ, ΑΡΧΕΛΑΟΣ, ΕΜΑΝ ΠΑΠΠΑΣ ΣΕΡΡΩΝ, ΑΠΣ ΤΡΙΚΑΛΑ.

Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε με τη συνεργασία 50 εθελοντών/τριών και διεξήχθησαν περισσότεροι από 600 αγώνες. Το τουρνουά παρακολούθησαν περίπου 1.000 γονείς και φίλαθλοι.

Κεντρικό σύνθημα και σ’ αυτό το τουρνουά ήταν «Από την αλάνα στην παλαίστρα» καθώς και η οργανωμένη συμμετοχή. Εκ μέρους του ΑΠΣ Τρίκαλα ο κ. Νίκος Τσιακάρας τόνισε ότι «πλέον είμαστε απόλυτα βέβαιοι ότι ο στόχος του αθλητισμού δεν είναι μόνο η κορυφή, αλλά κυρίως η διαδρομή προς αυτή».

Τον όρκο του αθλητή προσφώνησε ο αθλητής ΑΠΣ Τρίκαλα Μάρκος Καρτσιακλής.

Τον Δήμο Τρικκαίων εκπροσώπησαν οι αντιδήμαρχοι Μιχάλης Λάππας και Σοφία Αλεστά, που επεσήμαναν τη σημασία της διοργάνωσης τέτοιας έκτασης και κλίμακας αγώνων στα Τρίκαλα, με τη μακρά παλαιστική παράδοση.

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων

roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *